Активността на лидера на БСП Корнелия Нинова, която очевидно ще

...
Активността на лидера на БСП Корнелия Нинова, която очевидно ще
Коментари Харесай

Райчев: Атаките на БСП притискат ГЕРБ и Патриотите един към друг

Активността на водача на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, която явно ще продължи, не води до делене на ръководещите, съобщи пред „ Здравей, България “ по Нова телевизия социологът Андрей Райчев.

Така той разяснява неспирните кавги сред опозицията и ГЕРБ и Обединени патриоти, обвинявания в шуробаджанащина, настояванията за оставки на министри и даже апелите за предварителни избори.

„ Нормално е опозицията да заплашва с предварителни избори. Дали ще има такива, зависи от един фактор – дали обединението ще се разпадне. Но офанзивата на Корнелия Нинова, която явно ще продължи, не води до делене на ръководещите, а в противен случай – притиска ГЕРБ и Патриотите един към друг”, сподели Райчев.

В студиото Георги Харизанов от Институт за дясна политика пък съобщи, че казусът с офанзивите на Нинова е, че липсва чувството за достоверна идея и за това за какво Българска социалистическа партия би била по-добра ръководеща партия.

„ Няма такова чувство. Извънпарламентарните партии може да нямат политическа тежест, само че имат правдива идея. Там има хора, които имат цялостното съображение да приказват за битка с корупцията. Докато Корнелия Нинова да приказва за битка с корупцията е необичайно - съгласно мен тя влага някаква подигравка или лукавщина в това”, добави той.

„ Десните правеха две неща по едно и също време – Борисов ту беше мутрата, ту техният любим, с който дружно ще победят комунизма. Това изяде главата на синьото. Това е шизофрения и се дължи на манията им за свръх великолепие. Сега обаче най-сетне отиват на стабилната позиция „ Долу Борисов”. Това е перспективно, само че би трябвало да наберат сила”, разяснява още Андрей Райчев.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР