Активна е квадратурата на Марс със Сатурн. Това е времето,

...
Активна е квадратурата на Марс със Сатурн. Това е времето,
Коментари Харесай

Днешният ден е Рогът на изобилието

Активна е квадратурата на Марс със Сатурн. Това е времето, когато делата могат да се провалят. Появяват се трудности, закъснения, неточности. Увеличава се вероятността от злополуки, произшествия, пожари, автомобилни катастрофи и други. Бъдете деликатни.

Луната е в символ Скорпион до 00:00ч на 30 октомври – самичък по себе си тежък интервал

Енергията в дните на Скорпиона работи на подсъзнанието на индивида, пробужда в него странни интуиции и го лишава от способността да управлява своите страсти. Всяка демонстрация на експанзия, горделивост и негативизъм могат да се проявят в близко бъдеще против вас. Дори към вас да царува атмосфера на напрежение и нервна възбудимост, вие би трябвало да останете спокойни и индиферентни, доброжелателни и мъдри.

Енергията на Скорпиона оказва мощно въздействие върху пикочно-половата система. Уязвими са половите органи и дебелото черво. Избягвайте тежката храна. При бременност да се заобикалят и най-малките натоварвания.

29 лунен ден продължава до 05:40ч на 28 октомври

Новолуние в 05:40ч в 04°25' на знак Скорпион, в съпротива на Уран, тао площ Марс-Сатурн и Северен Лунен възел, и съответствува на Меркурий и Венера. Повече за новолунието може да прочетете в обособена публикация.

1 лунен ден е доста къс - стартира в 05:40ч и продължава до 06:53ч.

Следва 2 лунен ден от 06:53ч и продължава до 08:09ч на 29 октомври

Символ на деня е рогът на изобилието. Всичко, което се появи през 2-ри лунен ден в живота ви, би трябвало с признателност да го приемете, защото ориста ви изпраща най-важното за вас през този лунен месец. Всичко, което ще получите, обезателно ще го приложите в близко бъдеще, даже да не виждате никаква връзка в този миг.

Сега най-важното е да попаднете в “струята”. Ако попаднете в потока на естествените лунни ритми, то замисленото от вас дело ще се реализира от единствено себе си. Само понякога ще се нуждае от вашите корекции. Много зависи от вашата първа стъпка. Избягвайте всевъзможни подозрения. Каквото и да намислите или предприемете, не започвайте да се питате:”Правилно ли постъпих или не? Така ли трябваше да стане или не?” Ако по този начин започнете да се терзаете, запомнете, че нищо няма да стане.

Възможно е да зародят проблеми с документи. При решаването на значими въпроси се придържайте към обичайните решения и тестваните способи. Не се позволяват отрицателни страсти. Трябва да бъдете положителни и великодушни. Вслушвайте се в своята вътрешен глас. Да се заобикалят споровете, защото лишават доста сила, нужна за други неща. Ако те стартират в този момент, ще продължат през целия месец. Ако през днешния ден чувствате злост към някого, това е предизвестие, че би трябвало да се освободите от този човек.

Секс – Втори лунен ден е празник за секса, по тази причина той би трябвало да бъде занимателен, автентичен. Това е най-хубавото време за експериментиране нови полови техники, любовни игри, позиции.

Подстрижката усъвършенства здравето и положението на всички органи на възприятията – очите, слуха, прочиства носовите канали. Освен това усъвършенства работата на отделителната и храносмилателната системи. След това косите ви може да стартират да се навиват.

Покупки – Може да купувате единствено това, което ви е извънредно належащо.

12 безоблачен ден е обвързван с Луната. Посветен на женското начало, на майчинството. Днес получаваме толкоз, колкото сме заслужили. В този безоблачен ден става астрално изчистване и събуждане на живота. В него господстват скрити сили. Добре е да обърнете повече внимание на околните си.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР