Аксес Файнанс - компанията със солидна експертиза в предлагането на

...
Аксес Файнанс - компанията със солидна експертиза в предлагането на
Коментари Харесай

Аксес Файнанс създаде уникална за българския пазар кредитна карта в партньорство с лидера на телеком пазара А1

" Аксес Файнанс " - компанията със солидна експертиза в предлагането на небанкови кредитни карти, сътвори нов за пазара кредитен артикул в съдействие с най-големия телеком в страната А1. А1 кредитна карта е част от портфолиото с финансови артикули, които телекомът стартира при започване на август.

В партньорстовото сред двете компании беше основан неповторим за страната кредитен артикул, ориентиран към клиентите на телекома. А1 кредитна карта предлага изтегляне в брой без такса в целия свят, преференциални лихвени условия за клиентите на мобилния оператор и 0 лв. годишна такса обслужване.

" Аксес Файнанс " наложи небанковата кредитна карта като артикул на българския пазар, като предложи на клиентите си гъвкави условия за кандидатстване и чудесно потребителско обслужване. Компанията е неколкократен притежател на премията за потребителско обслужване на Live Help Now. Освен в България, тя оперира сполучливо и на други европейски пазари, измежду които Полша и Румъния.

А1 ще разчита на експертизата на " Аксес Файнанс " по отношение на оценка на кредитния риск и обслужването на клиентите на кредитния артикул. " Партньорството с А1 е разумна последваща стъпка в развиването компанията ни. Стремим се да отговаряме на динамичните потребности на пазара като предлагаме необятно портфолио от кредитни артикули за разнообразни потребителски сегменти " разяснява Цветан Кръстев, шеф на " Аксес Файнанс ".

За А1 разширението на продуктовото портфолио в посока предложение на кредитен артикул е амбициозна стъпка напред и отстояване на лидерската позиция на телекома и по линия лансиране на допълващи новаторски артикули към главния бизнес на компанията.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР