Аксел Дисаси може да действа като централен халф или десен

...
Аксел Дисаси може да действа като централен халф или десен
Коментари Харесай

Аксел Дисаси: Искам да играя в Шампионската лига

Аксел Дисаси може да работи като централен халф или десен бек и бе част от тима на Франция на Световното състезание през 2022 година, откакто беше извикан като заместител на контузената звезда на Пари Сен Жермен Преснел Кимпембе. Той взе участие във трогателен заключителен мач с Аржентина в Катар и се надява да добави към трите си мача, които има в този момент, през идните години. Дисаси е наясно, че ще би трябвало да се състезава на най-високо равнище, с цел да продължи да се бори за интернационалните повиквателни, като към този момент има спекулации по отношение на възможен трансфер през лятото на 2023 година

" Вече с помощта на Монако съумях да стигна до селекцията на Франция. Така че по този въпрос съм признателен на клуба. За останалото ще има размисъл, който ще бъде изработен. За да бъдеш извикан тук, би трябвало да играеш постоянно в Европа и да си измежду най-хубавите. Това е и нашата упоритост с Монако, тъй че ще би трябвало да се класираме за Европа и тогава ще забележим какво ще се случи ", показа Дисаси.

" Говорим за Шампионската лига, несъмнено. Лига Европа, познавам това съревнование. Но е правилно, че когато приказвам за това с Упамекано или Конате... искам да го вкуся и да дам всичко от себе си да бъда там ", добави бранителят.

В момента Монако е четвърти в Лига 1, с пет точки закъснение от второто място и квалификацията за Шампионската лига, до момента в който Манчестър Юнайтед е трети във Висшата лига и е на път да се завърне в най-големия клубен европейски шампионат.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР