Ако започнем да изброяваме, вероятно ще разберем, че през зимата

...
Ако започнем да изброяваме, вероятно ще разберем, че през зимата
Коментари Харесай

5 изумителни неща, за които можете да използвате чаените торбички

Ако стартираме да изброяваме, евентуално ще разберем, че през зимата пием най-вече чай. След като сте изпили обаче ароматна напитка и най-накрая сте се затоплили, не бързайте да изхвърляте торбичката от чай. Тя към момента е потребна

Борба с кожни раздразнения

Всеки чай оказва помощ да се отстрани раздразнението и да се предотврати възпалението. Използваните чаени торбички ще облекчат изгаряне по кожата, захапване, отичане или даже херпес.

Да се ​​отървем от тъмните кръгове под очите

Чаят (особено зеленият) е прочут със своите ефикасни успокояващи свойства. Ако се ползва на затворени клепачи мокри и авансово охладени (например в хладилник),може да са незаместим асистент. Пакетчета се слагат на очите за към 15 минути и ще получите по този начин стремежи отпочинал тип и понижаване на следите от торбички под очите.

За готвене

За готвене можете да вземете както свежи, по този начин и към този момент употребявани чаени пакетчета. Следващия път, когато готвите ориз, сложете торбичка чай от жасмин или лайка във водата. Ястието ще придобие нови забавни усети. Между другото, можете да опитате да мариновате месото в чай..

Срещу неприятна миризма

Най-добрият асистент да се отървем от неприятните миризми - това, несъмнено е лимонът, само че в случай че нямате, се пробвайте да решите казуса благодарение на пакетчета чай: След готвене можете да разтъркате сред дланите си употребявани пакетчета чай.

Зеленият чай ще ви помогне да се отървете от неприятния мирис и употребяваните торбички ще отстранен неприятната миризма от обувките.

Изплакване на косата

Слабата коса е резултат от качеството на водата в огромните градове. Ако желаете да дадете на косата си по-здравословен искра и в това време да се отървете от дразненето на скалпа, изплакнете косата си (след като сте я измили с шампоан) с чай от употребяваните торбички./ Zdrave.to
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР