Ако все още си мислиш, че имаш най-гадната работа на

...
Ако все още си мислиш, че имаш най-гадната работа на
Коментари Харесай

5 от най-неприятните професии

 Ейс Вентура

Ако към момента си мислиш, че имаш най-гадната работа на света, почакай да видиш тези:

Сапьор

“Червената, синята, зелената… Коя жичка да срежа, мътните го взели! Права беше мама, като ми споделяше да стана счетоводител. По през целия ден щях да считам някакви числа, а и да ги сбъркам огромна работа – най-малко няма да ми намерят дясното ухо на 15 метра от лявото. Времето ми изтича. Ще взема да срежа алената, пък да става каквото ще… Супеееер, изкарах и този месец! ”

Служител в морга

Определено кофти специалност – към теб е цялостно с хора, а няма с кого да изпушиш една цигара и да обсъдиш новия клип на Андреа. Умряла работа отвред!

Изпитател на котешка храна

Такава специалност съществува в Англия. Работата на упражняващите я се състои в няколко неща: първо да помиришат дали месото предопределено за мяукащите е прясно, по-късно да го изчистят от кокалчетата и най-после да откъснат едно парче месо и да го размачкат хубаво с пръстите си, с цел да схванат дали не е доста жилаво. Предимството на тази специалност е, че в случай че се прибереш вечерта у дома и жена ти не е сготвила нищо, постоянно може без терзание да изкльопаш храната на котката.

Телефонист в китайските “Справки ”

На пръв взор работата ти наподобява добра – седиш си на столчето в офиса и приказваш по телефона. Проблемът е, когато някой се обади да потърси номера примерно на Цзян Ми Хън. Оказва се, че в единствено в Пекин има петнайсет хиляди души с това име. Дано до края на работния ден в 17:30 намериш точния човек…

Мастурбатор на животни

Може и да звучи гадно, само че за потребностите на зооизследователите някой би трябвало да събира семенната течност на животните. Ако това ти е специалността и ти е неловко да признаеш на приятелите си какво работиш, умерено можеш да им кажеш: “Вадя си хляба с ето тези две ръце ”. И един съвет – в случай че би трябвало да олабиш слон, носи си по-голяма кофа.

Източник: webmiastoto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР