Ако все още не сте планирали пътуване за близките месеци

...
Ако все още не сте планирали пътуване за близките месеци
Коментари Харесай

Три дестинации, до които да летим за под 40 евро двупосочно

Ако към момента не сте възнамерявали пътешестване за околните месеци или пък лятната почивка не ви е била задоволителна, към момента има време да резервирате самолетни билети на преференциални цени.

Експертите от онлайн туристическа организация eSky подбраха три дестинации, до които можем да купим двупосочни самолетни билети под 40 евро.

Атина, Гърция

Гърция е желана дестинация от българите и в случай че Халкидики е наличен и комфортен с автомобил, то до Атина е доста по-бързо и преференциално да се пътува със аероплан.

А когато цената на билетите е 30 евро в двете направления, тогава няма никакво място за подозрение. Освен доста забележителности, Атина може да предложи и прелестни места за релакс и отмора. Хотелското настаняване през дейния летен сезон стартира от 20 евро на нощувка за двама.

Каламата, Пелопонес

Пелопонес е прелестна концепция за лятна почивка, а Каламата е вторият по население град на полуострова. Самолетните билети са на цени от 28 евро в двете посоки.

Каламата е подобаваща за отмора, само че в случай че това ви омръзне, имате доста варианти да се разноските и разгледате други градове в покрайнината. Цените на хотел за двама стартират от 30 евро.

Киев, Украйна

Директните полети от София до украинската столица, които стартираха, направиха цените на билетите много по-атрактивни, като сега те стартират от 40 евро в двете посоки.

Ако предпочитате културна стратегия пред морска отмора, можете да изберете един от най-древните градове в Европа.

Той изобилства от забележителности – църкви, катакомби, музейни експозиции, огромният манастир Киево-Печорска лавра, за които си предвидете най-малко няколко дни престой. Хотелското настаняване стартира от към 30 евро за нощувка.

Дали ще изберете да си починете на море или да разгледате забележителни и исторически места, не забравяйте да резервирате самолетните си билети и хотелското настаняване в точния момент, с цел да се възползвате от преференциални цени и по-голям избор, поучават от eSky.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР