Ако все още мислите, че целувките означават по-малко за мъжа,

...
Ако все още мислите, че целувките означават по-малко за мъжа,
Коментари Харесай

Ето къде да целунете мъжа, за да го побъркате от възбуда

Ако към момента мислите, че целувките значат по-малко за мъжа, в сравнение с за дамата, значи доста грешите. Трябва да знаете къде да целунете определения от вас мъж и по какъв начин да останете в паметта му за дълго време и да го накарате да се връща още веднъж и още веднъж при вас.
Според психолозите целувката е тип сигнал, който приказва за вашите усеща и планове във връзка с колегата ви. Благодарение на този подъл инструмент можете да заплените човек и да му дадете вярното обръщение за по-нататъшни дейности. Познавайки смисъла и техниката на целувките, вие сами ще бъдете сюрпризирани от реакцията на вашия сателит.

Устните
Рецепторите на устните и езика при мъжете са не по-малко чувствителни, в сравнение с при дамите, тъй че докосването им провокира доста усеща. Целувката по устните е израз на друга степен на обич: светлина и деликатност - състрадание, доверие; дълъг и буен - предпочитание за фамилиарност. Мимолетна целувка по устните може да бъде намек към индивида за освен това или да му даде чувството, че го обичат и чакат.

Ушите
Това е една от най-ерогенните елементи на мъжкото тяло. Целувка в ухото в никакъв случай няма да остане незабелязана от мъж и сигурно ще остави в паметта му прелестно усещане. Обърнете внимание, че ухото е извънредно сензитивен орган, а вярното допиране може да провокира неспокойствие и по-нататъшно уверено деяние от негова страна, защото то е непосредствено намек за интимна нлизост. Ако сте подготвени за това, тогава няма да е ненужно да държите езика си по ръба на ухото му, а леко похапване на „ мекичката част” може да докара индивида ви до вманиачен.

Челото
Много мъже са огромни деца, които просто се нуждаят от грижите и поддръжката на дамите. Целувка на челото споделя единствено, че сте подготвени да го отбраните, да му подарите топлота, да се превърнете в опора за него. Най-често целувката на челото е обвързвана с родителската грижа, заради което може инстинктивно да докара индивида при теб в сложен миг или с цел да показа интимните си секрети.

Носът
Целувка по носа - това е на първо място израз на доверие и обич към колегата, това значи дълбока любов към индивида. А контактът с носовете е много съкровен развой, който другояче се назовава „ ескимска целувка”.

Въздушна целувка
Подходяща е когато имате малко знания за мъж, само че желаете да покажете мераците си и да привлечете вниманието, което изпитвате към него. Такава целувка се счита за флирт и не ви задължава с нищо, служи единствено като сигнал за по-нататъшни дейности от страна на индивида.

Бузата
Добър вид, в случай че към момента не сте решили какъв брой мощни усеща изпитвате към индивида. Целувка по бузата може да значи за него и вашето предпочитание да поддържате другарски връзки или пък да бъде началото на нещо по-голямо. Във всеки случай, такава целувка ще ви даде топлота и признателност.

Целувка откъм гърба
Целуването по гръбнака е нещо, което ще даде на индивида огромно наслаждение и ще му разреши да се отпусне до вас. Той ще помни това възприятие дълго време и вие ще останете в неговата памет като онази, с която му е било добре.

Слабините
Не е загадка, че целувките в тази интимна част на тялото провокират наслаждение и мощна възбуденост у мъжете. Вашият сътрудник ще оцени този тип милувка, а привързаността му към вас ще стане по-силна. Въпреки това, в случай че не ви харесва, постоянно има опция да целувате любовника си по устните, с цел да покажете любовта и предаността си.
Винаги е добре да знаете къде да целунете човек, да му покажете възприятията си или да го накарате да се усеща прелестен. Но не забравяйте, че всичко е чисто самостоятелно и по-добре още веднъж да попитате колегата си за неговите усеща и желания, в сравнение с да влезете в неприятна обстановка и за двама ви.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР