Ако все не успявате да стигнете до заветния оргазъм и

...
Ако все не успявате да стигнете до заветния оргазъм и
Коментари Харесай

9-те каприза на оргазма

Ако все не успявате да стигнете до заветния оргазъм и преди да стартирате да се чудите дали физиологично всичко ви е наред, по-добре прочетете идващите редове. Може пък и да намерите "лека " за вашето наслаждение.

1. Ако имате нов обичан, разкажете му за своите полови желания и зони, където е добре постоянно да ви допира.

2. По време на първия полов контакт изхвърлете от главата си всички мисли за вероятен крах. А в случай че вашите връзки с обичания са към този момент задоволително открити и интимни, разкажете му за вашите страхове - най-добре в шеговита форма.

3. Не се опитвайте да контролирате държанието си всяка секунда. И не се бойте, че можете да извършите нещо, което няма да се хареса на мъжа. По-добре се отпуснете и се фокусирайте върху личните си удоволствия.

4. Отличен метод да скриете минусите на тялото си (в множеството случай въображаеми) е да облечете красиво, сексапилно долни дрехи. Мъжете се възбуждат, когато го смъкват и не виждат нито целулита, нито непотребните сантиметри на талията ви. Приглушете светлината. Това оказва помощ на играта на въображението.

5. Ако не сте възнамерявали бременност, наложително говорете с вашия обичан за защитни ограничения и намерете метод, който устройва и двама ви.

6. Опитайте да се избавите от терзанието. Когато сте сама, позирайте пред огледалото разсъблечена или полуразсъблечена. Вижте кои елементи от тялото ви са по-привлекателни и в коя поза изглеждате най-сексапилно.

7. За да запазите интимните връзки с колегата си, контролирайте и намалете упоритостите си в работата.

8. Ако вашата неочаквана фригидност се трансформира в рутина, откажете се от секса за няколко месеца, само че продължавайте да милвате и целувате колегата си, демонстрирайте му вниманието си. Така сигурно ще проработи правилото на неразрешения плод.

9. И най-после, преди да се отправите с обичания към леглото, не забравяйте да изпразните пикочния си мехур.

Специалистите поучават:
Полезно е понякога да мастурбирате даже и да имате непрекъснат сътрудник за секс. Благодарение на тези самостоятелни “тренировки” вие ще се научите по-добре да чувствате своята половост, ще се ориентирате в особеностите на своя характер. А това ще ви научи да “управлявате” оргазма си, ще ви помогне да имате пълностоен съкровен живот с обичания мъж.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР