Ако връзките ви не продължават повече от няколко месеца и

...
Ако връзките ви не продължават повече от няколко месеца и
Коментари Харесай

Връзките на ТЕЗИ зодии най-често се провалят

Ако връзките ви не не престават повече от няколко месеца и постоянно се чудите какво ги проваля, даже в случай че в началото всичко наподобява върви добре, това може да е проект на звездите. Докато връзките в действителност зависят от участващите хора и тяхното предпочитание да стабилизират връзката, от време на време астрологията също може да играе роля в тях.

Така че, в случай че сте изтощени от доста несполучливи връзки, може да не се обвинявате идващия път. Ето 4 зодиакални знака, които евентуално ще имат повече несполучливи връзки от останалите, съгласно астрологията.

Рак

Ракът намира, че е извънредно мъчно да поддържа връзка. Колкото и старания да положат, Раците постоянно приключват с несполучливи връзки. Не че не желаят да накарат връзката си да работи, а фактът, че всичко, което вършат, наподобява ненапълно и незадоволително.

Дева

Девите също евентуално ще имат несполучливи връзки. Причината е, че те постоянно търсят съвършенство, когато става въпрос за взаимоотношения. Една неточност и те стартират да губят интерес към другия човек. Освен това те постоянно бъркат привличането с обич и това ги оставя с провалени връзки.
Разпалете огъня във връзката си
Идва интервал, когато и най-интересната връзка стига своя застой. Това може да бъде провокирано освен от привършване на заниманията и ф...
Прочети повече
Телец

Телците също страдат от доста провалени връзки в живота. Въпреки че постоянно дават най-хубавото от себе си в една връзка, сътрудникът им постоянно в последна сметка чака доста повече. Колкото и старания да положат, другият човек по някакъв метод в никакъв случай не ги намира за задоволителни и избира да се отдръпна от връзката.

Скорпион

Скорпионите нормално вземат решения за обич и връзки без доста мисли. Ето за какво след няколко месеца във връзка те усещат, че нещо не е наред. Може да стартират да откриват дефекти в връзките си и даже да имат вяра, че заслужават по-добро. В резултат на това те имат доста несполучливи връзки в гонене на онази съвършена връзка, която е далечна фантазия.

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР