Ако вкъщи имате стари ненужни книги, които никой не чете,

...
Ако вкъщи имате стари ненужни книги, които никой не чете,
Коментари Харесай

Интересни идеи как да украсите интериора в дома си с книги

Ако у дома имате остарели ненужни книги, които никой не чете, не бързайте да ги предавате на вторични първични материали. Книгите са прелестен материал за оформяне на интериора и тези 12 хрумвания ще ви го потвърдят. Домът ви ще се преобрази и ще се извърши с особена атмосфера с помощта на украсата от книги. Вие можете да създадете специфична книжна стая за четене, обзавеждайки благодарение на старите книги изумително уютно помещение с неповторимо въодушевление. Вдъхновявайте се от тези елементарни оферти и измисляйте лични разновидности за потреблението на книгите за дизайн, това е доста красиво, твърдят ни от уеб страницата.

 Без да упрекваме сътрудниците си, ние имаме по-специално отношение към книгите и ни се коства малко кощунствено да ги използваме по този метод. Все едно да препарираме умрелите си домашни любимци и да ги наслагаме на места из дома си. И въпреки всичко, тъй като всеки самичък взема решение за себе си, ви предоставяме тези хрумвания – пък каквото ви глава учи!

 Таблата над леглото е сменена от книги – това е концепция за спалня в сантиментален жанр.  Подредените по друг метод купчинки книги стоят в интериора доста автентично.  Абажурът за полилея на тавана е изработен от деликатно навити страници от книги.  Такива кълба, направени от книжни страници, ще се трансфорат в запаметяващ се подробност от всяка конюнктура. Това е добра концепция за декорация на маса за тържества.  Стената, облепена с книжни страници, е доста стилна.  Книгата може да се трансформира в саксия за цветя. Чудесно!  Закачалката, направена благодарение на разноцветни книги, притегля вниманието.  Абажурът за лампа от страници с разнообразни размери е елегантен акцент в оформлението!  Книги с истински корици могат да служат като отлични декоративни поставки.  Оригинален вид за декорация на масата.  Създайте шедьовър в кухнята от остарели енциклопедии и принадлежности за хранене.  Букетът от книжни страници ще впечатли всяко обичащо да чете момиче.

 С книги могат да се създадат още доста прелестни движимости. Например масичка за кафе и пуфове от книги ще придадат уют на някой ъгъл в гостната ви. Разположени из целия дом истински книги с забавни творби и красиви корици ще основат в дома ви уют, непостижим с нищо друго. Накрая допълваме: човешката фикция не познава лимити. А вероятно би трябвало!

Инфо: www.lira.bg

Източник: uchiteli.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР