Ако винаги ви се е искало да кажете Сезам, отвори

...
Ако винаги ви се е искало да кажете Сезам, отвори
Коментари Харесай

Бижутата на ARTEFAKTI, или за чудния свят на Атанас Константинов - Живот

Ако постоянно ви се е желало да кажете " Сезам, отвори се ", след което пред очите ви да се ширне пещера, цялостна със съкровища, би трябвало да отидете на софийската ул. " Цар Симеон " 55.

Там няма да заварите 40 разбойници, а Атанас Константинов.

ARTEFAKTI е студио за авторски бижута, а сърцето и ръцете на ARTEFAKTI са Атанас.

Той е последният участник в нашата поредност, отдадена на майсторството в партньорство с Xiaomi, които имат вяра, че в случай че човек прави нещо задоволително отдадено и целеустремено, той безусловно ще стане същински добър. Всъщност, това не важи единствено за хората, само че и за техниката.

" Снимането на бижута несъмнено е предизвикателство за множеството смарт телефони, изключително снимането на златото ", предизвестява ни Атанас, като ни вижда с Xiaomi 12 Pro в ръка, само че той още не знае какво може нашият телефон. За това обаче по-късно.

Сега да продължим историята за началото.

Интервюто с Атанас Константинов е част от поредицата ни с Xiaomi. Видеото, което виждате към текста, е снимано с новия флагман на компанията 12 Pro.

 Xiaomi 12 Pro - камера, ревю

За да станем положителни в нещо, ни би трябвало време. Понякога реализираме превъзходен резултат единствено за 10 минути, само че зад тях стоят хиляди часове интензивен труд. Същото е и с телефоните Xiaomi - за бъдат това, което са сега като продуктивност, качество на камерите и user experience, те стъпват на опита на 12 години развиване на технологиите и непрекъснато рационализиране.

е флагманът на марката. Серията Xiaomi 12 може да се похвали с три разновидността - това са общоприетият Xiaomi 12, Xiaomi 12 Pro версията с малко по-голям екран и батерия, както и Xiaomi 12X.

Xiaomi 12 Pro идва със тон от harman kadron, което си е директна поръчка къде се нарежда това устройство, а точно на първия ред измежду най-хубавите смарт телефони на пазара. Дисплеят му предлага страхотни цветове с огромен контрастност. Телефонът е и с доста мощен хардуер.

И трите му камери на гърба са с 50MP датчици, а чипсетът е Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 - най-хубавото сега в промишлеността.

Дизайнът на Xiaomi 12 Pro е доста прелестен и пасва отлично в ръката ви - в случай че би трябвало да оценим така наречен форм фактор. Камерите са ситуирани мъдро, без да заемат доста място. Гърбът на телефона е от матирано стъкло, което наподобява отлично. Отстрани има железна рамка.

Екранът е 6.73-инчов LTPO AMOLED панел с извити краища.

Резолюция е 1440x3200 пиксела с плътност на пикселите от 521ppi, Съотношението на екрана е 20:9, което го прави малко по-висок от известните. Картината е доста детайлна, цветове - правилни. Ако желаете да ги извършите впечатляващи, ползвайте режим Vivid.

Батерията е 4600 mAh, само че зареждането става със зарядно с мощ до 120 вата, което значи за към 25 минути. Има опция за Boost зареждане за още по-кратко време - огромно преимущество в забързаното ни ежедневие.

Още няколко думи за камерите - те са с разнообразни параметри, като главната е с най-големия датчик от трите (1/1.28 " ) и с бленда f/1.9. Главният датчик също по този начин има оптична стабилизация и фокусно разстояние от 24 мм. Другите две камери са с идентични датчици, които са по-малки (1/2.76 ”).

Смартфонът се отличава и с опциите за снимане на впечатляващи нощни фотоси.

И трите камери по дифолт оферират фотоси с резолюция 12.5MP, което значи, че сливат четири пиксела в един.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР