Ако ви се е случило да се влюбите в човек,

...
Ако ви се е случило да се влюбите в човек,
Коментари Харесай

На какво трябва да сте готови, когато се влюбите в Близнаци

 близнаци

Ако ви се е случило да се влюбите в човек, роден под знака на Близнаци, има минимум 9 неща, за които би трябвало да бъдат подготвени тези, които са до този човек, чиято основна линия е двоякост. И можем да ви поздравим: договорката, които сте сключили със ориста -това е  договорка „ 2 в 1 “!

 1. Той има потребност от персонално време

Близнаците са доста добър знак, в тяхната душа няма нищо друго с изключение на положителни усеща. И въпреки всичко, от време на време, рядко, те имат потребност от усамотение. Нека това да е  игра соло или книга, в която той си е забил главата, само че в случай че видите, че му е тежко да приказва от сърце, просто го оставете на мира, само че останете наоколо. Ще се изненадате, само че този въздушен знак, откакто се рестартира или оздравее, ще дойда при вас като че ли нищо не се е случило – в положително въодушевление, и без сянка от намек за това, че нещо  неотдавна го е тревожило.
 
2. Той има потребност от персонална независимост

Той се заглежда в стройни крайници (вариант: тя флиртува с други мъже)? Нека. Те са двама,  което значи, че тяхната естествена харизма има потребност да е в обществото,  да получава самопризнание с цел да се увери,  че светът както и преди им има вяра.  След това той ще се върне спокоен, ухилен и правилен.

3. Той не може да бъде заставен да имитира

Той не може да наподобява на някой различен. Перфектният съюз е този, в който сътрудниците са разнообразни. Близнаци обича да бъде друг от другите, и от вас – преди всичко. За някои това може да бъде един от най-неприятните обстоятелства, само че в случай че одобри това за  нещо естествено, ще научите доста аспекти на живота, когато сътрудниците не са едно цяло, а  съвършено се допълват.

4. Имайте самообладание: той се пробва да ревнува

Той прави това  директно и директно, от време на време без нищо, и тъкмо като дете. Ядосва се същински,  от него летят искри, само че в реалност, в случай че се увери, че няма предпоставки – разкаянието му ще бъде напълно  откровено.

5. Бъдете подготвени за обективни упреци и невиждана искреност

Близнаците се  усещат удобно даже в неуместни обстановки. Те обичат да са  почтени и няма да пропуснат да ви попитат за това, за което другите не биха се осмелили. И несъмнено, те знаят повече за вас, в сравнение с всеки различен. Те не харесват и негативните страсти, само че в случай че се пробвате да скриете обстоятелството, че сте в неприятно въодушевление, просто не си коства. Те са сносно осведомени с тънките неща.

6. Близнаците наподобяват нерешителни, само че единствено на пръв взор

Техният вътрешен брат постоянно е на друго мнение, той е  повода те да се  съмняват себе си и да забавят приемането на всякакво решение. Това не значи, че те не могат да решат,  това значи, че имат две решения, и всяко по собствен метод им харесва.

7. Примирете се, че сте на трето място в сърцето на Близнаците

Първо – това е самият той. Второ – това е техният безмълвен близнак. И след това сте вие. И така като  техните отзиви постоянно са две, вие ще усетите цялото обаяние на това, че  той слуша този, който е на второ място по-често, в сравнение с вас.

8. Близнаците са сантиментални и са извънредно спестовни на страсти

Отново това са двете страни на един и същи човек. Неговата безчувственост не значи, че той повече не ви обича. Той може да бъде моногамно благополучен, само че обича разнообразието толкоз доста, че се случва да  се хвърля в  крайности и в държанието,  и в страстите, и във взаимоотношенията. Просто изчакайте известно време и забравете за това. Той ще се върне и ще е  многократно по-внимателен,  ще бъде буен, само че единствено в случай че те двамата решат, че е пристигнало времето.

9. Слушайте го. Слушайте повече и по-малко говорете

Разбира се, той би трябвало да ви слуша и вас, само че Близнаците са доста нетърпеливи и просто не могат да чакат с цел да ви опишат всичко за това, което са научили и по какъв начин е минал денят им. Просто го слушайте, задавайте  въпроси и го гледайте в очите – и този възторг,  вашият сътрудник Близнаци, безусловно ще го оцени.

10 аргументи, заради които би трябвало да се срещате единствено с Близнаци

 

Близнаците са цялостни с изненади! Близнаците просто няма по какъв начин да не бъдат обичани. Те са непрекъснато  в  придвижване, а честите промени в  настроението им непрекъснато държат  другите в тонус. Докато…

Цялата публикация

Във Вселената единствено Дева, Близнаци и Овен могат да обичат безумно

 

Добре, дано тези 3  знака на зодиака да са ревностни, нездравословни и капризни. Но те в действителност знаят по какъв начин да обичат като никой различен.. Близнаци Близнаците се отличават с…

Цялата публикация

Паранормалните качества на зодиакалните знаци – Топ 5

 

Повечето хора имат такива паранормални качества, без даже да  виждат това. Например, можете да определите  по кое време някой лъже или да предвидите бъдещи събития. Понякога вашите качества се демонстрират единствено в…

Цялата публикация

Източник: energetika-bg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР