Ако вашият партньор е невротичен, с ниска самооценка и подозрителен,

...
Ако вашият партньор е невротичен, с ниска самооценка и подозрителен,
Коментари Харесай

Трите признака за изневяра

Ако вашият сътрудник е невротичен, с ниска самокритика и недоверчив, то тогава възможностите за невярност са обичайно огромни, откри ново проучване по проблемите на изневярата във връзките и на личностните профили на индивидите. Водещата причина за това е, че невротичните личностни имат по-слаб надзор над своите импулси и при тях е доста по-вероятно да извършат деяние при появяването на непредвидена опция. А тези сътрудници, които имат ниска оценка за себе си и своите качества, евентуално търсят самопризнание и висока оценка за тях, като извършат невярност.

Ако сте подозрителни към колегата си, това е също сполучлив предсказващ параметър за невярност, тъй като хората се оказват изненадващо положителни в интуитивното разчитане на изневери. Така да вземем за пример при едно проучване за разпознаването на невярност изцяло чужд човек е съумял да улови невярност при сътрудниците единствено откакто ги е следил да поддържат връзка няколко минути между тях. Тези обобщаващи резултати са пристигнали след национално извършено проучване на 2291 души, които са били женени най-малко през последните 12 месеца. Данните са показали, че вероятността за невярност във всяка година е приблизително 2.3%.

Предишни проучвания демонстрираха, че изневярата може да засегне до 75% от връзките. Други фактори, които са сполучлив предсказващ фактор за изневери във връзките, с изключение на гореспоменатите, са неналичието на задоволство от брака и слабата набожност.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР