Ако утре правителството оцелее, веднага започваме събиране на подписи за

...
Ако утре правителството оцелее, веднага започваме събиране на подписи за
Коментари Харесай

Започваме събиране на подписи за втори вот на недоверие, ако правителството оцелее, обяви Нинова

Ако на следващия ден държавното управление оцелее, незабавно започваме събиране на подписи за избор на съмнение за национална сигурност и защита, които внасяме още другата седмица, разгласи в Народното събрание водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова.

" Виждате по какъв начин върви в залата, те си следват опорките. Каквото и да кажем са по опорките от през вчерашния ден - това е неистина, това е неистина, само че не дават никакви смислени пояснения ", разяснява Нинова във връзка дебатите по вота на съмнение към държавното управление, които продължиха близо четири часа.

" От поръчките на ГЕРБ и Движение за права и свободи най-малко за през днешния ден виждаме, че вотът няма да мине на следващия ден и те ще си поддържат държавното управление, макар рецензиите, които му насочат ", сподели още водачът на левицата.

в 15:00 часа.

Според правилника за работа на Народното събрание самото гласоподаване на плана на решение се организира не по-рано от 24 часа след привършване на разискванията.

Искането за оставка на кабинета поради политиката в бранш " Енергетика " беше импортирано предходната седмица с подписите на 72-ма народни представители от " Възраждане ", " Българска социалистическа партия за България " и " ИТН ".
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР