Ако усмивката е най-добрият грим за една жена, то красивите

...
Ако усмивката е най-добрият грим за една жена, то красивите
Коментари Харесай

По-големи и красиви устни с масаж у дома

Ако усмивката е най-хубавият грим за една жена, то красивите устни са най-сексапилният й аксесоар.

Камъкът Гуа Ша се е употребявал генерации наред в Аюрведата поради успокояващите и разкрасяващите си свойства. Сега  стана обичан на хората по целия свят и на доста известни персони и модели.

Можем да го намерим в разнообразни форми, които да пасват на формите на лицето ни по разнообразни способи. Понеже за масажите за кожата за подмладяване и изглаждане евентуално знаете, ние ще се спрем на свойствата на Гуа Ша да се грижи за устните.

 По-големи и красиви устни с масаж вкъщи

Когато камъкът има форма на гребен, може да се употребява да подтиква кръвообръщението към устните и в следствие те наподобяват по-големи, завършени и красиви.

Как да го създадем?

Подгответе устните си, като ги почистите от грим и нанесете олио върху тях по избор – кокосовото и бадемовото са едни от най-честите избори. След това леко придържайте устната си опъната, с цел да имате повече опция за придвижване и правете леки придвижвания от едната до другата страна на устната с нагъгрената страна на камъка.

 По-големи и красиви устни с масаж вкъщи

Опитайте да минавате тъкмо до ъгълчето устата, с цел да дефинирате формата на устните си по ваше предпочитание.

Правете това всеки ден, само че единствено по един път, с цел да не нараните кожата. Още след първата процедура ще забележите, че устните ви са по-плътни и обемни, а след дълготрайно повторение на масажа резултатите ще са още по-видими.

Уредът в действителност работи съгласно козметиците и хилядите му последователи, които са го употребили до в този момент, по тази причина си заслужава да го пробвате. Ако си вземете двустранен камък, ще можете да го употребявате както за устните си, по този начин и за лицето.

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР