Ако у нас битката е всеки да стигне първи до

...
Ако у нас битката е всеки да стигне първи до
Коментари Харесай

Курортен град забрани шезлонгите на плажа

Ако у нас борбата е всеки да стигне първи до шезлонга, с цел да си обезпечи комфортно място на плажа, то в английския крайбрежен град Борнмът проблемите са малко по-различни. Там отдаването чартърен на шезлонги на брега на морето е спряло заради опасения, че могат да бъдат употребявани като оръжия.

Обикновено край брега са ситуирани 3500 жълти и сини шезлонги, които почиващите наемат за деня, само че с днешна дата те са прибрани на склад след произшествия с асоциално държание, съгласно локалните управляващи, представени от Индипендънт.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Adam Cowdrill (@adcowdrill84)

Първоначално локалните допускат, че шезлонгите са изчезнали поради пандемията от Covid-19. Оказва се обаче, че неналичието им край брега тази година е директно обвързвана със загрижеността за личния състав и опцията комфортните столове да се употребяват като евентуални оръжия.

Вики Слейд, която е част от съвета на либералдемократите, споделя, че е изумена от неналичието на логичност. „ Мислех, че се майтапят или че някой е направил неточност, по тази причина се свързах с управляващите три пъти, само че получих същия отговор “, казва тя.

„ Не си припомням обстановки, в които хората да са се били с шезлонги. Дори и да беше по този начин, не се отървавайте от тях, а увеличете сигурността и накарайте полицията да патрулира по плажа " - прибавя тя.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Thomas (@vanlindholm)

Според локалните управляващи обаче, през предходната година, когато всички се втурват нетърпеливо към морския бряг след отпадането на рестриктивните мерки по отношение на Covid-19, по крайбрежната алея на Борнмът са " избухнали борби ".

Говорител на съвета на града споделя: „ Беше взето решение да не отдаваме нашите шезлонги тази година. Благосъстоянието и сигурността на нашия личен състав, поданици и гости бяха приоритет. “

„ За страдание, Covid-19 изведе доста проблеми на напред във времето предходната година, като пренаселеността на плажовете и последващите проблеми, които породиха, ни подтикнаха да създадем тези промени ", споделя той.

Съветът, който нормално отдава чартърен шезлонгите за по 3.50 паунда всеки, записва загуба от към 200 000 паунда, в резултат на премахването им.

 
10 от най-приказните плажове във Франция
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР