Ако трябва да отслабнете значително и за кратко време, обичайните

...
Ако трябва да отслабнете значително и за кратко време, обичайните
Коментари Харесай

Супер диета с краставици топи 3 кила за 3 дни

Ако би трябвало да отслабнете доста и за малко време, нормалните уравновесени диети няма да ви оказват помощ. Преходът към вярното хранене е методът за тези, които желаят да реализират резултати. И какво се случва, в случай че би трябвало да загубите 8 кг на месец или, да речем, 3 кг за 3 дни?

Днес ще ви предложим рецепта за намаляване, която ще ви разреши да загубите до 1 кг дневно. Внимание! Придържайте се към тази диета не повече от три дни, а останалите 3 седмици ще загубите още толкоз, като преминете към здравословно хранене. Внимание: след вярната стратегия тежестта не се връща.

Диетата с краставици за намаляване е доста ефикасна. Толкова доста, че за 3 дни тежестта ви ще намалее от 2 до 3 кг (в взаимозависимост от наднорменото ви тегло). Краставицата включва витамини А, В (включително фолиева киселина), C, PP и E групи. В макро- и микроелементите има над 13, измежду които мед, желязо, магнезий, калций, натрий, йод. Най-приятно е, че краставицата е 90% вода, а останалите 5% са фибри.

Това изяснява калоричността на краставицата: единствено 15 kcal на 100 грама! Един от най-диетичните зеленчуци. Мариновани съдържат 11 kcal на 100 g.

Принципът на диетата е елементарен: в деня е належащо да ядете до 3-4 кг краставици. Само краставици и нищо повече. Питателният й усет ще запълни стомаха и ще измами тялото, облекчавайки чувството за апетит. За детоксикацията са нужни доста вода и витамини.

Като цяло с краставици ще си набавите някъде 500-600 калории, като нормата на възрастното тяло е минимум 2 000 kcal. За да сте сигурни, че спадът няма да е толкоз сериозен и безвреден за здравето ви, пийте до 1 литър кисело мляко дневно. Литърът съдържа до 350 kcal, тъй че ще си набавите към 1000 kcal дневно.

Тези 3 дни за разтоварване ще бъдат решаващи. И тогава би трябвало да започнете последователно с разнообразна, само че здравословна диета. Въведете в диетата си други зеленчуци, месо и зърнени храни, само че изключете мазнините, сладките и брашното. Между другото, зелена салата може да се употребява на всеки стадий от храненето и във всякакво количество - калоричността й е също 15 kcal.

Внимателно следвайте комбинацията от артикули. Например, зеленчуците могат да се употребяват във всевъзможни количества (с изключение на тези, които съдържат прекалено много нишесте като картофите), само че с месо или със зърнени храни. Месото и зърнените култури не могат да бъдат смесвани!

След 3 седмици почти същото тегло се губи, както през първите три дни, с тази разлика, че в този момент няма късмет да се върне. Като се придържате към тази храна, ще продължите да намалявате тежестта си в допълнение. Менюто разрешава да хапвате плодове, зеленчуци, месо, зърнени храни и всичко, което не се пържи в доста масло, не се обгръща в тесто или не е цялостно със захарен сироп.

Внимателно следвайте комбинацията от артикули. Например, зеленчуците могат да се употребяват във всевъзможни количества (с изключение на тези, които съдържат прекалено много нишесте като картофите), само че с месо или със зърнени храни. Месото и зърнените култури не могат да бъдат смесвани!

След 3 седмици почти същото тегло се губи, както през първите три дни, с тази разлика, че в този момент няма късмет да се върне. Като се придържате към тази храна, ще продължите да намалявате тежестта си в допълнение. Менюто разрешава да хапвате плодове, зеленчуци, месо, зърнени храни и всичко, което не се пържи в доста масло, не се обгръща в тесто или не е цялостно със захарен сироп, поучават от zajenata.bg.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР