Ако тръгвате утре към морето, вземете на път новия брой

...
Ако тръгвате утре към морето, вземете на път новия брой
Коментари Харесай

Четете в Марица: Властта пипа меко за ковид, затварят учил...

Ако тръгвате на следващия ден към морето, вземете на път новия брой на " Марица ". Броят е идеалното четиво за плажа. И освен. Акцентите:

Властта пипа меко за коронавирус, учебни заведения и забавачки ще затворят последни

Служебното държавно управление упрекна ръководството на ГЕРБ, че водело безредно борбата със болестта, а въвеждането на ограниченията било като в играта " тука има-тука няма ". Затова Здравното министерство пусна проект за деяние с 4 зони, където в детайли е разказано какво се прави при избран брой болни на 100 000 население. Мерките в него обаче се оказаха единствено целесъобразни, а не наложителни.

Сметките на Общината цялостни с пари, а финансовата стратегия не помръдва


Администрацията евентуално къта милионите за месеците, в които няма да има задоволително доходи. Заплатите за личен състав доближиха 71% от общите разноски - коментар на Александър Константинов, някогашен зам.-кмет на Пловдив

Нашенци избавиха летния туристически сезон в Пловдив

Родните туристи се трансформират в гръбнака на локалния отрасъл, демонстрират настоящите данни за броя на осъществените нощувки в Пловдив през юни. Общо 86 400 нощувки са осъществени под тепетата през шестия месец на годината. От тях едвам 12 100 са от чужденци, до момента в който над 74 000 са от родни туристи.

Ученически принадлежности нарастнаха с 15%

Около 10-15% са поскъпнали ученическите артикули спрямо предходната година, регистрират търговците на книжните тържища. Някои от тях са побързали да заредят тетрадките в задатък, с цел да заловен старите цени. При тях към момента могат да се намерят от най-евтините, които са с тазгодишните дизайни, само че на старите цени - от 25 ст. за 20 листа вестикарска хартия за първолачетата нагоре.

Миряни преспаха за здраве пред Бачковската Богородица

Богородица лекува даже и най-страшните заболявания и оказва помощ при безпаричие. Това твърдяха миряните, които през вчерашния ден се стекоха в Бачковския манастир, с цел да почетат Божията майка на един от най-големите християнски празници Голяма Богородица. Те дойдоха от близо и надалеч - едни пристигнаха от Асеновград и Пловдив, а други бяха пропътували над 200 километра.

Депутат брани водата на Хасково от фрапантно повишаване

Писмо с гледище за ново общо заседание на ВиК Асоциацията е изпратила депутатът Катя Панева до регионалния шеф на Хасково Минко Ангелов и 11-те кметове на общините членове. Народната представителка от Демократична България - Обединение, предлага на новото общо заседание членовете да дадат съответни рекомендации към бизнес проекта на ВиК ЕООД - Хасково.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР