Ако този закон вече беше в сила - времето му

...
Ако този закон вече беше в сила - времето му
Коментари Харесай

Крум Зарков: Гешев да не плаши, а да арестува и обвинява

Ако този закон към този момент беше в действие - времето му беше някъде преди 10 година, нямаше да се стигне до тази война. Това сподели в предаването " Още от деня " по Българска национална телевизия служебният министър на правораздаването Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо във връзка разглеждането на механизма за следствие на основния прокурор в правната комисия и войната в прокуратурата.
Всичко по тематиката: Опитът за атентат против Иван Гешев и желаната му оставка 257
Зарков заяви, че законопроектът е признат с огромно болшинство. Депутатите се ангажираха с бърза работа по него. Това е знак какъв брой значим е законопроектът, добави той.

Още сутринта участвахме основния прокурор в съвещанието на Висшия правосъден съвет. Мнението на господин Гешев не се е трансформирало – Главната прокуратура е срещу законопроктът. Всеки има на своето мнение, само че върху Народното събрание лежи отговорността да се сътвори правната рамка, с която да реализираме по-дълбока интеграция в Европейския съюз. Само преди няколко години това ми се струваше безусловно невероятно, уточни правосъдният министър.

Той разяснява и излезлите нескрито телефонен диалог сред основния прокурор и ръководителя на ПГ на Десислава Атанасова  Десислава Атанасова Десислава Атанасова е родена на 8 октомври 1978 година в Дулово. По специалност е правист. Завършила е право,.

Не мога да осъждам това, че има разговор сред основния прокурор и политици. Но това, че не престават да валят обвинявания и закани, е грозната истина. Нека да се замислим кой не го знаеше това е цената да поемеш отговорност да вземаш решения, които могат да те скарат с другар или върховен прокурор. Такава е работата. Решението ми се коства ясно и е време то да бъде управлявано, съобщи Крум Зарков  Крум Зарков Крум Зарков е роден на 21 ноември 1982 г.   Завършва 9-а Френска езикова гимназия „ Алфонс дьо.

Главният прокурор и прокуратурата като институция не трябва и не може да приказва с внушения и недомлъвки. Ако имате информация, няма какво да плашите – оповестявате, арестувате, обвинявате, т.е. вършите си работата, акцентира министърът на правораздаването.

В отговор на въпрос какво счита да предприеме във връзка гърмежа край кортежа на, Зарков сподели: " Ще работя умерено и решително, тъй че истината да излезе нескрито. Цялата история, която стартира с един гърмеж на 1 май, би трябвало да се разнищи до дъно, с цел да можем да продължим напред ".
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР