Ако този път въпреки обещанията, отново съдебната реформа бъде обърната

...
Ако този път въпреки обещанията, отново съдебната реформа бъде обърната
Коментари Харесай

Христо Иванов: Гарантираме за премиер, готов да подаде оставка

" Ако този път макар обещанията, още веднъж правосъдната промяна бъде обърната с хастара нагоре, този човек ще си подаде оставката. Това е логиката на втория мандат ". Такава поръчка за министър председател, който ще е подготвен да подаде оставка, даде Христо Иванов, съпредседател на " Демократична България в предаването " Панорама " по  Българска национална телевизия.

" Виждам сериозна нужда, късмет с втория мандат ", сподели Иванов.

" Когато госпожа Габриел представяше своите цели, показа като пръв решаването на политическата рецесия. Трябва да погледнем за какво съществува това разцепление и съмнение, в случай, че всички приказваме идентични неща, като цели. Фундаменталният проблем е, че хората не могат да повярват. Решението е правосъдна промяна ", изясни Иванов. 

Според него от " Продължаваме промяната " - " Демократична България " желаят фигурата на основния прокурор поради нейната политизация. " Да не приказваме за премахването  на фигурата, а за опразняване ", изясни Христо Иванов. " Гешев се появи и сподели: имах едни другари, с които не се занимавах. Но в този момент към този момент не са ми другари и ще се занимавам. Това беше проява за всичко скрито през последните 30 години, само че в този момент към този момент е очевидно ", сподели още Иванов.

Според него би трябвало да решат в дълбочина политическата рецесия, като стартират от правосъдната промяна. 

" Гешев, за жалост е позор на българската прокуратура, назова политиците отпадък ", разяснява Иванов.

Носителят на първия мандат може да откри 120 гласа, само че не е несъмнено, че ще откри запас за тези промени, безапелационен бе Иванов.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР