Ако топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз не стане големият

...
Ако топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз не стане големият
Коментари Харесай

Мегз Постави Нов Рекорд И Е Сигурен Финалист

Ако топ дизайнерката Миглена Каканашева – Мегз не стане огромният победител в тазгодишния сезон на формата, то сигурно записа името си със златни букви в историята на VIP Brother. Тя имаше безчет доста обстановки, в които скандализира, сподели невиждана непримиримост в тестванията и мощ на персоналната си воля. Бе номинирана безусловно всяка седмица през съвсем тримесечния престой в Къщата, а в този момент, на финалната права, тя е сигурен финалист.

Изключително усещане направи фактът, че тя безкрайно, сама източваше басейна, по всякакъв начин, водена от мощното си предпочитание да се реваншира на съквартирантите, след катарзиса, който претърпя. Нейното самоосъзнаване, което способства за още по-голяма последователност на личността й, завоюва благосклонностите на феновете и тя се наложи като новата любимка на Къщата, макар, че от екипа на предаването я оповестиха за призрак и не й дадоха опция да се изяви като сръбска фолк хала – в ролята на Лепа Брена.

Мегз очевадно ни минимум обаче, не се тормози от обстоятелството, че против нея се обърнаха даже досегашните й другари – сем. Петканови, а и за какво да я е боязън, като нали тя дефинира сюжетните линии във формата. Аудиторията на предаването, всеобщо показва решителност, че образованието й по логика на психиката, което е приключила в Англия, й дава опцията да се превъплъти в подсценарист на формата.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР