Ако тази година не бъде зачеркната и отменена, за което

...
Ако тази година не бъде зачеркната и отменена, за което
Коментари Харесай

Nokia 8.3 5G и всичко за новия модел на компанията

Ако тази година не бъде зачеркната и анулирана, за което има значително аргументи, едно от явленията, с които ще я запомним, е първият по-осезаем подтик към разпространяването и използването на 5G мрежи.

Миналата година видяхме първите 5G смарт телефони, които бяха безумно скъпи. Тази седмица Nokia показа новия си 8.3 5G модел, който ясно ни демонстрира, че 5G сигналът може да е наличен за всички.

Телефонът е с прелестен заоблен профил, минимални рамки и 6.8-инчов PureDisplay, в който е поместена 24-мегепикселова селфи камера.

Задната камера е създадена взаимно с ZEISS и е формирана от 64-мегапикселов основен датчик с усъвършенстван нощен режим и 12-мегапикселова ултра широкоъгълна леща, която поддържа специфичен Action Cam режим.

Към тях има датчик за дълбочина с два мегапиксела и четвърти макро датчик с два мегапиксела.

Телефонът разполага с най-мощния и нов процесор на Qualcomm за междинния клас, а точно Snapdragon 765G, който дава обещание бърза работа на телефона и бърза 5G връзка.

По отношение на паметта Nokia 8.3 5G предлага две конфигурации - 8GB RAM с 128GB място за данни или 6GB RAM с 64GB.

Има и microSD слот за карта с до 400GB, а комплектът идва с 18-ватово зарядно за батерията с 4500mAh.

По публични данни телефонът би трябвало да влезе в продажба през лятото, като по-базовият модел ще коства 559 евро, а този с 8GB RAM/128GB ще се продава за 659 $. /lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР