Ако стигнем до предлагане на кабинет, това ще бъдат и

...
Ако стигнем до предлагане на кабинет, това ще бъдат и
Коментари Харесай

Лорер: БСП не са поканени за партньор в нашето правитество, те предпочетоха хартиената бюлетина

„ Ако стигнем до предложение на кабинет, това ще бъдат и специалисти и политически лица, които познавате “, това сподели Даниел Лорер от „ Продължаваме промяната “.

Акцентът сега ще бъде да намерим единодушие по главните политики. Личният състав на кабинета ще бъде запълнен по-късно “, уточни той. Лорер сподели, че за момента намират единодушие единствено с „ Демократична България “ и с тях биха могли да предложат кабинет на малцинството.

„ Българска социалистическа партия избраха да поддържат връщането на хартиената бюлетина и хартиеното преброяване, което е проблем за демокрацията, заради което те към момента не са поканени да бъдат сътрудник в това държавно управление “, сподели депутатът.

Лорер сподели: „ Правителството на господин Габровски бе опит на ГЕРБ да изчистят своя политически имидж. Опитаха да основат експертно държавно управление, само че не им се получи. Зад облика на Габровски, който е експерт в своята област се крият няколко доста компрометирани лица, отпред с предлагането за министър на енергетиката. “

Той съобщи, че в предлагането на Политическа партия няма анонс за тичане от отговорност. „ Акад. Денков е експерт в своята област, само че той е и водеща персона на Политическа партия “, бе безапелационен той. Депутатът от Политическа партия уточни, че са значими обществените политики, както и законите по Плана за възобновяване и резистентност. По негови думи държавното управление на малцинството би трябвало да действа с доста ясни политики, с цел да няма риск от подмолни сделки.„ Не сме крили политиките си от политическите сили, това е повода да поканим всички да се срещнат с тях. Коалиционни сделки с ГЕРБ няма да има “, изясни той.

За Явор Божанков Лорер сподели, че „ той към този момент е самостоятелна група самичък по себе си “. Депутатът разясни, че те „ ще притеглят цели групи от хора “, основано на политиките, които оферират.

„ Няма заплаха от затваряне на „ Лукойл “. Винаги сме стояли твърдо зад Украйна и всички наказания за Русия ще бъдат подкрепени от нас “, съобщи Лорер.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР