Ако сте успели да създадете свой собствен индивидуален стил до

...
Ако сте успели да създадете свой собствен индивидуален стил до
Коментари Харесай

Грешките в стила на жените над 50, за които говори Евелина Хромченко

Ако сте съумели да създадете собствен личен самостоятелен жанр до 50-годишна възраст, отлично. И в случай че към момента търсите, тогава препоръките на известния стилист Евелина Хромченко ще ви оказват помощ.

Най-голямата неточност на дамите е убеждението, че 50+ е възрастта, в която към този момент е „ непристойно “ да се интересуваш от мода. За благополучие в наши дни има по-малко такива дами, само че има и такива, които се трансформират в бабичка със личните си ръце, избирайки неугледни, безформени облекла.

Красотата в елегантна възраст е специфична хубост и би трябвало да може да я подчертае. В този случай би трябвало да употребявате други техники, разнообразни от тези, които сте употребявали в ранна възраст. Трябва да можете да наблегнете печелившите си черти, само че би трябвало да го извършите деликатно и ненатрапчиво.

Освен това Евелина Хромченко акцентира следните неточности, които дамите постоянно позволяват, когато сформират дрешника си.

Претоварване на облик

Желанието за декорация на изображението е разбираемо и естествено, само че тук е значимо да не се увличате, в противоположен случай изображението ще се окаже претрупано. Ето за какво не би трябвало да комбинирате „ радостни “ блузи с панталони с деен принт или пола в комплициран жанр.

Заложете на минимализма, изключително откакто този жанр към този момент е настоящ. Правилно композирано изображение в минималистично решето е елегантно и доста почтено. Но единствено в случай че нещата са с чудесно качество. Затова Евелина поучава, когато съставяте дрешник, да разчитате не на броя на нещата, а на тяхното чудесно качество.

Стилни бижута

Но не би трябвало да бързате в другата прекаленост и изцяло да изоставяте аксесоарите и бижутата. Освен това въобще не е належащо да се дава желание на бижута от злато. Стилните бижута наподобяват доста по-добре от старомодните златни бижута. В дневните визии златото от време на време наподобява изцяло несвоевременно, само че модерните бижута ще наподобяват ужасно.

Отминаха дните, когато бижутата се използваха за наблягане на статуса. Сега те се употребяват, с цел да прибавят забавни линии към вашето изображение, да прибавят плам към него.

Правилна дължина

На това място Евелина стопира много постоянно и има за какво. Неправилно определената дължина на пола, рокля или панталон може изцяло да скапе изображението.

Разбира се, изборът на дължина е самостоятелен въпрос, само че въпреки всичко Евелина поучава да покрие коленете си след 50 години. И въпросът тук не е „ приличието “, а фактът, че измененията, свързани с възрастта, също засягат тази част на тялото, тъй че отворените колене могат да ви прибавят години.

Това не значи, че всеки би трябвало да носи извънредно midi. При дребен напредък тази дължина може да се окаже несполучлива. Но дължината “над коляното ” или доникъде на коляното, в противен случай, може да бъде най-подходяща.

Важно е да изберете вярната дължина освен на полите, само че и на панталоните. Сега на мода са скъсените модели. Но в случай че имате необятни глезени или податливост към отичане, тогава тази дължина може да не е подобаваща.

Отказ на деним

Някои дами считат, че денимът не би трябвало да се носи в елегантна възраст. Но Евелина счита, че това е неточност.

Дънките съвършено подмладяват, тъй че те могат и би трябвало да се носят на 50, 60 и на по-зряла възраст. И освен дънки, само че и други неща – ризи, сака, рокли, поли и така нататък

Страх от промени в тялото

Хормоналните промени по време на менопаузата постоянно водят до не най-приятните промени в тялото. Появява се целулит, ненужни мастни гънки.

Жените се пробват да скрият тези промени, като избират неща, които наподобяват на качулки, само че на процедура такива неща, в противен случай, вършат фигурата безформена.

Евелина Хромченко поучава да изберете модел съгласно фигурата, като вземете поради личните си характерности, само че постоянно от плътни, добре поддържани тъкани. Такива неща съвършено ще скрият измененията и ще оказват помощ да се подчертае достолепието.

Източник: apetiten.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР