Ако сте се замисляли дали сте единствените, които имат определено

...
Ако сте се замисляли дали сте единствените, които имат определено
Коментари Харесай

BDSM, животни и храна: Топ 10 най-извратени сексуални фантазии

Ако сте се замисляли дали сте единствените, които имат несъмнено желание в секса, то можем да кажем, че това най-вероятно не е по този начин. Последните изследвания демонстрират, че множеството хора имат странни мечти, написа Men's Health.

Съществуват доста разнообразни култове и може да е мъчно да се дефинира какъв брой публикувани са те. Но изследване от 2017 година в Journal of Sexual Medicine открива, че съвсем 50% от общото население е опитвало някаква форма на BDSM или садизъм.

Макар че няма общ консенсус за това какъв брой постоянно хората се занимават с извратени действия, има подобен за това какъв брой постоянно хората фантазират за тях. Голяма част от проучванията на фантазиите идват от доктор Джъстин Лемилър, теоретичен помощник в Института Кинси. За книгата си " Кажи ми какво искаш "  той интервюира 4175 американци на възраст 18-87 години за половите им мечти и открива тъкмо за кои извращения хората мечтаят най-вече.

Това, че си фантазирате за даден активност, не значи, че фактически желаете да я осъществите, отбелязва Лемилър. " Ако фантазията е неконсенсусна или съставлява недопустим риск от увреждане, тя не би трябвало да се извършва ", изяснява той. " Имайте поради, че фантазията и действителността са две разнообразни неща и някои мечти е най-добре да останат мечти ", написа Vesti.bg.

Ето за какви култове фантазират най-често хората:

 iStock

1 BDSM

Вързването/дисциплината, господството/подчинението и садизмът/мазохизмът (BDSM) са най-честите мечти на хората. Установено е, че 93 % от мъжете и 96% от дамите са фантазирали за някакъв аспект на BDSM преди. Тази фикция явно отразява необятен набор от държания - от леки до диви, като най-често се срещат мечти за вдишване на преобладаваща или подчинена роля, връзване на сътрудник или връзване на самия него и лек садомазохизъм.

Хората са привлечени от BDSM по разнообразни аргументи. За някои това е просто бягство от рестриктивните мерки на обичайните функции на половете. За други става дума за бягство от самоосъзнаването или за проучване на други страни от себе си. За други пък това е привлекателността на табуто, опитването на нещо ново или желанието за интензивна стимулация.

2 Употреба на предмети и елементи от тялото

Фетишистките мечти включват фокусиране върху характерни предмети (като ботуши или чорапи) или негенитални елементи на тялото (като стъпала или подмишници). 45% от участниците в изследването оповестяват, че са имали фетишистки мечти преди, като мъжете приказват за повече такива мечти от дамите.

Най-често срещаната фетишистка фикция е обвързвана с краката, като към 1 от 7 възрастни споделят, че към този момент са имали фикция, в която краката или пръстите на краката са играли значима роля. Психолозите считат, че множеството култове са заучени - посредством опита започваме да развиваме асоциации сред избрани предмети/части на тялото и половата възбуденост. Въпреки това в тях може да има и детайл на табу, както и припокриване с BDSM, да вземем за пример когато някой фантазира по какъв начин различен човек стъпва или върви по него.

 iStock

3 Телесни течности

Много хора оповестяват за мечти, в които огромна роля играят избрани телесни течности. Не е изненадващо, че мъжката и женската еякулация са най-често срещаните, като болшинството от мъжете и дамите са фантазирали за тях преди. Други телесни течности обаче също се появяват в отговорите на интервюираните.

Например 45% от мъжете и 35% от дамите са имали мечти, включващи плюнка, 31% от мъжете и 14% от дамите са имали мечти, включващи кърма, 32% от мъжете и 15% от дамите са имали мечти, включващи урина, и 6% от мъжете и 2% от дамите са имали мечти, включващи изпражнения.

В доста от фантазиите, включващи телесни течности, те са били употребявани в акт на господство/подчинение, тъй че това наподобява е огромна част от привлекателността тук.

4 Воайорство

Фантазиите за наблюдение на това по какъв начин някой различен се съблича или прави секс са доста публикувани. Всъщност 60% от интервюираните оповестяват, че са фантазирали за това преди, макар че мъжете имат повече мечти за воайорство, в сравнение с дамите.

Воайорството е привлекателно за мнозина, тъй като сме доста образни същества, когато става въпрос за секс - това е нещо като гледане на порно в действителния живот. Въпреки това воайорските мечти постоянно включват и промъкване, тъй че част от привлекателността може да е тръпката от това да правиш нещо, което не се допуска.

 iStock

5 Ексхибиционизъм

Много хора си фантазират да вършат шоу. По-конкретно, 42% оповестяват, че имат фикция да се излагат обществено или да вършат секс пред аудитория. Ексхибиционизъм по взаимно единодушие и ексхибиционизъм без взаимно единодушие са разнообразни неща, а цифрата 42% се отнася за случаите, когато има аудитория по взаимно единодушие.

Около 10% са фантазирали за неконсенсуалната форма, да вземем за пример когато мигат на чужд или мастурбират на обществено място.

Фантазиите за ексхибиционизъм по взаимно единодушие евентуално се дължат на няколко неща - усилване на възбудата посредством съществуването на фенове и знанието, че други хора ви намират за привлекателни или секси.

Неконсенсуалният ексхибиционизъм е нещо напълно друго - той постоянно е подбуден от желанието да шокираш или да обидиш някой различен.

6 Ролеви игри

Доста хора си показват, че влизат в разнообразни функции и са на ралзични възрасти. Например 11% са фантазирали, че се обличат и/или че се държат като деца.

Има огромно припокриване сред тези мечти и BDSM, защото те постоянно включват тематиките за доминиране/подчинение и/или оскърбление, тъй че тези мечти постоянно са просто вид на по-дълбоки BDSM ползи.

 iStock

7 Животни

Около 9% декларират, че са фантазирали да се облекат като животно, с цел да вършат секс. Животинските фантазии са свързани с по-широката наклонност да се трансформират в половите си мечти, което подсказва, че те постоянно са свързани с психическо бягство. Много от нас се трансформират в разнообразни хора - а от време на време и в разнообразни същества - във фантазиите си, тъй като това обезпечава бягство от самоосъзнаването, позволявайки да се съсредоточим повече върху секса, а не върху себе си.

Въпреки това този вид мечти може да са привлекателни за някои и одобрявани като премеждие.

8 Размяна на полове

Много хора, които не са наясно със своята сексуалност използват фантазиите си като метод да изследват своята полова роля и/или изложение. Например, около 1 на всеки 4 лица с неопределна ориентиация, са фантазирали за кросдрес, а към 1 на всеки 3 е фантазирал за замяна на тела с човек от различен пол.

Тези мечти от време на време са свързани с желанието да се освободят от обичайните функции на пола или да изследват себе си. Например няколко мъже оповестяват за това, което разказват като мечти за " насилствена феминизация ", при които сътрудникът ги " принуждава " да се обличат като дами.

9 Изневери

Фантазиите да гледате по какъв начин сътрудникът ви прави секс с някой различен са доста публикувани, изключително измежду мъжете. Всъщност, 58% от мъжете и 33% от дамите са фантазирали за това преди.

Фантазиите за изневери могат да бъдат привлекателни по редица аргументи. За някои става въпрос за повишение на самочувствието - знанието, че други хора намират колегата им за секси, в действителност покачва самочувствието им. За други това е обвързвано с желанието да видят колегата си полово удовлетворен - те изпитват наслаждение от удоволствието на колегата си. За други пък има BDSM детайл - в доста от тези мечти наблюдаващият поема подчинена роля и от време на време е унижаван в процеса.

10 Храна и секс

Оказва се, че доста хора се увличат по концепцията да включат храната в секса. Около 40% са фантазирали за това преди. Най-често това включва неща като кубчета лед, ягоди и бита сметана.

Привлекателността на смесването на храна и секс частично е обвързвана с новостта или желанието да се опитат нови и разнообразни неща. Но също по този начин става въпрос и за прибавяне на нови чувства, усети и текстури.

Понякога обаче в потреблението на храна има и фетишистки детайл, а от време на време и BDSM детайл - храната от време на време се употребява по доминиращ/покоряващ или позорен метод.

Изображение: iStock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР