Ако сте се чудели какъв би бил животът във фантастичните

...
Ако сте се чудели какъв би бил животът във фантастичните
Коментари Харесай

Очакваната игра Crossroads Inn ще ви позволи... да построите своя собствена кръчма

Ако сте се чудели какъв би бил животът във фантастичните светове, за които описват Джордж Мартин или Джон Толкин, имаме добра вест за вас. Новото студио Kraken Unleashed приготвя новаторска игра Crossroads Inn , която би ви дала опцията да създадете своя механа.

Слухове към евентуалния план се появиха още през есента на предходната година. Вашата задача е да проектирате и да ръководите служащите във ваша механа от фантастичните средновековните светове. Ще можете да срещнете разнообразни герои, да се включите в пикантни политически интриги… и да наливате с бира своите клиенти. Постепенно обаче ще можете да добивате известност, с цел да влизат в кръчмата ви специфични посетители – приключенци, политици, лордове и дами. Веднъж щом и те се напият, имате шанса да ги подтикнете да създадат каквото поискате и да измененията радикално вашето кралство.

Според разработчиците, Crossroads Inn би трябвало да излезе тази година, само че съответна дата и издател не са конкретизирани. Всичко зависи от това по какъв начин ще протече акцията в KickStarter, където студиото събира пари. Целта им е скромна: Само 30 хиляди $. Можете да се включите, като за $15 ще получите копие на играта и доста допълнения като саундтрак, арт книга с концепции и други дарове. Ако планът не събере търсената сума, ще си получите парите назад.

За момента Kraken Unleashed приготвя Crossroads Inn за издание за лични компютри. Възможно е играта да излезе и за Xbox One конзолата, само че това зависи от дефинитивно събраните пари от KickStarter акцията.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР