Ако сте представители на забавната и оптимистична зодия Стрелец, подгответе

...
Ако сте представители на забавната и оптимистична зодия Стрелец, подгответе
Коментари Харесай

Този април ще ви донесе много флирт и горещи преживявания, Стрелци

Ако сте представители на занимателната и оптимистична зодия Стрелец, подгответе се за един месец, изпълнен с удоволствия и флирт. Свикнали сте да вярвате, че декември е вашият месец, тъй като Слънцето минава във вашата зодия, само че истината е, че когато огненото кълбо е в Овен или Лъв, другите две огнени зодии, вие процъфтявате. Ето какво да очаквате за себе си през четвъртия месец от годината: 

Месечен хороскоп за зодия Стрелец 

Нахалното, сластно слънце в Овен, цялостно с огън, нагрява вашия 5-ти дом на романтика до 21-ви април. Това значи, че е време за огън, игри, флирт, срещи и жива романтика, идеални за вашата празненство градска природа. 12 април, по-специално, е специфичен ден за вас, защото вашата ръководеща планета, радостният Юпитер, се слива с господаря на сънищата, Нептун, в прочувствените Риби. Излезте на открито и покорете града на тази дата, само че внимавайте да не се захласнете по нечии сладки приказки. Комбинацията Нептун/Юпитер има миражна сила. Едно от най-големите преимущества на Пепеляшка е, че тя постоянно е знаела, че роклята и каретата са построени върху фантазии с доза магия. Не забравяйте това и, в случай че ви се коства, че нещо е прекомерно хубаво, с цел да е истина.

На 21-ви Слънцето минава в муден и постоянен сезон на Телец, където ще освети вашия 6-ти дом на рутина, диета и здраве. Телецът е земен, сетивен и обича удоволствията, което значи, че здравословният метод на живот може да размени горчиво-сладкия шоколадов фондан с шербет от червен портокал, който обичате да поръчвате.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР