Ако сте почитателки на добрия маникюр, като нас, то неъсмнено

...
Ако сте почитателки на добрия маникюр, като нас, то неъсмнено
Коментари Харесай

Новата тенденция в маникюра, която трябва да пробваш на мига!

Ако сте почитателки на положителния маникюр, като нас, то неъсмнено следите непрекъснато трендовете и разглеждате галерии в интернет, с цел да почерпите ентусиазъм за идващия си маникюр.

Ето за какво през днешния ден взехме решение да ви покажем една нова, свежа и лятна наклонност, която можете да придвижите с триумф и в по-хладните месеци.

Това са минималистичните нокти с линии, по които дамите по света полудяха! Да, този маникюр включва безусловно единствено една линия, само че пък наподобява толкоз стилно и класно, че ще поискаш да го имаш върху ноктите си на мига.

Хубавото е, че резултатът се реализира бързо и елементарно, подобаващ е за всеки мотив и няма да се постанова да стоите с часове в салоните за хубост.

А през днешния ден ви даваме и няколко хрумвания за сходен маникюр, тъй като знаем, че постоянно е добре да получиш доза ентусиазъм!

Към маникюрите >>>
Тема на месеца в Edna.bg Тайният живот на домашните любимци Август  Да, кучетата усещат, че си бременна! Тайният живот на домашните любимци Да, кучетата усещат, че си бременна!  Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома? Тайният живот на домашните любимци Самотно ли е кучето ми, в случай че няма различен домакински любим у дома?  Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Тайният живот на домашните любимци Кастрация на домашния любим – да, не или единствено за малко Прочети още
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР