Ако сте почитатели на хорърa, гарниран с доза тийн комедия,

...
Ако сте почитатели на хорърa, гарниран с доза тийн комедия,
Коментари Харесай

Хорър-комедия с Мария Бакалова обещава доза забавление

Ако сте фенове на хорърa, гарниран с доза тийн комедия, то филмът „ Bodies Bodies Bodies” с може и да е вашата чаша чай. Заявката, която лентата дава, е за любопитен и искрено будалкащ се с TikTok поколението филм, чиито морални полезности в живота са една концепция по-замъглени. На пръв взор филмът преглежда сюжет, който е прекомерно евентуално към този момент да сме гледали. Група богати 20-годишни младежи си провеждат празненство в отдалечено фамилно имение. Впоследствие дълго чаканият ваучър става тъмен, когато гостите стартират да играят престъпна игра, която приключва с ликвидиране в действителния живот.

В функциите ще забележим Мария Бакалова и Аманда Стенбърг, Михала Херолд, Рейчъл Сенот, Чейс Суи Уондърс, Лий Пейс и Пийт Дейвидсън. Филмът е дебют на Халина Рейн като режисьор на англоезичен филм. Премиерата на „ Bodies Bodies Bodies “ се състоя на филмовия фестивал South by Southwest през март 2022 година, където получи като цяло позитивни мнения, пишат от “Variety”. Филмът ще излезе по кината на 5 август и въпреки да не чакаме дълбока проникновеност, с която да ни впечатли, сме сигурни, че заниманието въпреки всичко ще е на равнище! По-долу можете да гледате и филмовия откъс.
 Добрите вести за България 29 апр 2022 | България получи мощна поддръжка от своите съдружници в Европейски Съюз и НАТО сътрудници единствено ден откакто Москва разгласи, че...


Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР