Ако сте от онези жени, които се терзаят дали половинката

...
Ако сте от онези жени, които се терзаят дали половинката
Коментари Харесай

Съвети от частен детектив: Ето как да хванете неверника

Ако сте от тези дами, които се терзаят дали половинката им кръшка, към този момент може да хванете неверника. Частен детектив издаде тайните в следенето на съпрузи, които кръшкат. И в случай че нямате задоволително средства за услугите на детективска организация, може сами да се убедите във верността на половинката си.

Първото нещо, което би трябвало да извършите , е да обърнете внимание на телефонните диалози и профилите на мъжа ви в обществените мрежи. Ако забележите доста лайкове от непознати дами под фотоси, появяването на нови хора като другари или пък чести диалози с даден номер, би трябвало да имате едно мислено. Ако в телефона на обичания ви се появят другари със странни имена, значи нещо не е наред. Повечето хора, които изневеряват, не са изключително изобретателни и считат, че половинката им няма да забележи тези ексцентрични другари.

Вторият белег, по който може да разпознаете изневярата, е , че постоянно кръшкачът трансформира държанието и навиците си. Например, в случай че половинката ви е излизал да пие по бира с другари, а в този момент се прибира здравомислещ като краставичка, би трябвало да ви светне алената лампичка. Тревожен сигнал могат да бъдат и новите ползи на половинката ви. Например, в случай че внезапно той стартира да върви на фитнес, а преди този момент е бягал като демон от тамян от залата, най-вероятно желае да влезе във форма за новата си възлюбена.

Третият обезпокоителен сигнал за невярност е смяната на ежедневните привички. Например, в случай че сътрудникът ви не обръща по принцип доста внимание на външния си тип, а по-късно внезапно стане доста суетлив, най-вероятно желае да направи прелестно усещане на любовницата си.

И не на последно място, безапелационен сигнал за невярност е неналичието на предпочитание за секс. Особено в случай че няма външни предпоставки за намаление на либидото. Въпреки това, в случай че в действителност обичате и познавате половинката си, сами ще усетите интуитивно измененията в колегата и ще разбере, че ви изневерява. Най-добре е да поговорите намерено за вашите терзания. Важно е да не се превръщате в мнителна ревнивка, която прави от мухата – слон.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР