Ако сте на пазара за втори дом, може би обмисляте

...
Ако сте на пазара за втори дом, може би обмисляте
Коментари Харесай

Как да използвате HELOC за закупуване на втори дом

Ако сте на пазара за втори дом, може би обмисляте способи за финансиране на покупката. Между първичната вноска и заключителните разноски нормално ще ви трябват сред 8 620 и 107 750 $, с цел да закупите средностатистически дом в Съединените щати. И долният завършек на този диапазон допуска, че можете да закупите дома с 0% надолу, което е рядко.

Но към момента можете да имате варианти, даже и да нямате задоволително пари в брой, с цел да закупите своя втори дом. Например личният капитал от главното ви жилище може да помогне за превъзмогване на разликата сред парите, които имате, и парите, от които се нуждаете, с цел да си купите втори дом. Това е изключително правилно в днешната икономическа среда – такава, в която междинният притежател на жилище има към $299 000 личен капитал.

И един от методите да се възползвате от личния капитал на дома си, с цел да получите средствата за покупка на втори дом, е да употребявате кредитна линия за личен капитал (HELOC). Но по какъв начин тъкмо да извършите...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР