Ако сте мислили за закупуване на застраховка за домашни любимци,

...
Ако сте мислили за закупуване на застраховка за домашни любимци,
Коментари Харесай

Има ли застраховка за домашни любимци без период на изчакване?

Ако сте мислили за закупуване на застраховка за домашни любимци, евентуално на места сте срещали термина „ интервал на изчакване “. Обичайно е за застрахователите на домашни любимци да изискват интервал на изчакване, преди покритието да стартира, което може да варира приблизително от няколко дни до няколко седмици. И някои условия може да имат още по-дълги интервали на изчакване, преди покритието да влезе в деяние. Ето по какъв начин застрахователите на домашни любимци се защищават от несъразмерен риск.

Но какво ще стане, в случай че вашият домакински любим би трябвало да види ветеринарен доктор в този момент? Може да нямате месеци да чакате, с цел да влезе в действие застраховката, тъй че има ли снабдители на застраховки за домашни любимци, които не ви карат да чакате началото на покритието?

Вземете застраховка за домашни любимци в този момент, с цел да сте сигурни, че вашият окосмен другар е предпазени, когато възникне нужда.

Има ли застраховка за домашни любимци без интервал на изчакване?

Намирането на застрахователна лавица за домашни любимци без интервал на изчакване може да е мъчно. Всъщност единствено един снабдител твърди, че предлага полици без интервал на изчакване - само че разпоредбите и изискванията наподобява варират съгласно страната и има ограничавания и изключения, които могат да създадат този вид политика по-ограничен спрямо някои от другите варианти.

От своя страна политиката без интервал на изчакване може да не е най-хубавата политика за вас. Важно е да сравните вашите варианти за застраховка за домашни любимци и да вземете поради други фактори като цена, покритие и по какъв начин се дава покритието (директно или възстановяване).

Как да облекчим терзанията за интервала на изчакване за застраховка за домашни любимци

Има способи да облекчиш терзанията за интервала на изчакване и да получиш по-добре закръглена лавица, в това число:

Закупуване на домакински любим застраховка, до момента в който вашият домакински любим е млад

Ако закупите застраховка за домакински любим, до момента в който вашият домакински любим е още дребен, може да мине известно време, преди да имате потребност от застрахователни компенсации за покриване на огромни ветеринарни разноски. Като подобен, интервалът на изчакване от няколко дни или седмици евентуално няма да бъде огромен проблем.

Но това не е единствената причина да закупите застраховка за домашни любимци, до момента в който вашият домакински любим е дребен.

Доставчиците на застраховки за домашни любимци вземат поради риска, който съставлява вашият домакински любим, когато издават лавица за него. Колкото по-млад е вашият домакински любим, толкоз по-нисък е рискът за застрахователя. Като такива, премиите за застраховката на вашия домакински любим евентуално ще бъдат по-евтини, ако закупите лавица, до момента в който вашият домакински любим е още дребен.

Разберете какъв брой налично може да бъде да отбраните вашия домакински любим през днешния ден.

Купете лавица с къс интервал на изчакване

Разбира се, застрахователна лавица за домашни любимци без интервал на изчакване звучи ужасно, само че интервалите на изчакване са релативно къси – най-малко за множеството медицински въпроси. Освен в случай че вашият домакински любим няма незабавна потребност от здравна помощ, възможностите са, че ще можете да изчакате няколко седмици, с цел да получите грижи.

От друга страна, в случай че има потребност от незабавна здравна помощ, евентуално е прекомерно късно за застраховка. В последна сметка даже лавица без интервал на изчакване може да откаже да покрие съществуващи условия.

Ако желаете скоро да започнете естествени прегледи, потърсете политика с по-кратък интервал на изчакване. Това ще отвори вратата към повече варианти, като в същото време ще ви разреши да получите обзор за вашия окосмен другар в рационален интервал от време.

Не чакайте, до момента в който стане прекомерно късно

Ако вашият домакински любим към този момент демонстрира признаци на проблем, може да е прекомерно късно застраховката да помогне. Застрахователите вземат поради съществуващите условия при издаване на лавица, без значение от интервала на изчакване. Освен това множеството полици няма да покриват нищо, което към този момент съществува. Тези, които го вършат, нормално покриват единствено тези искове на лимитирана основа и могат да бъдат скъпи.

Изборът сред домакински любим, който обичате, и цената на грижите може да бъде сърцераздирателно решение - изключително в случай че нямате хиляди долари, с цел да платите за интервенция или лекуване на рак. Избягвайте тази болежка, като закупите застраховка за домашни любимци в този момент. По този метод, когато нещо изскочи, знаете, че вашият домакински любим е затрупан.

Изводът

Няма доста застрахователни полици за домашни любимци без интервал на изчакване. Въпреки това, до момента в който застраховате вашия домакински любим, до момента в който е здрав, интервалът на изчакване може да е в долния завършек на листата с цели, до момента в който сравнявате вашите благоприятни условия. Ако се притеснявате по отношение на покритието за прегледи, има доста полици, които оферират къси интервали на изчакване.

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР