Ако сте мислили, че животът не може да стане по-луд

...
Ако сте мислили, че животът не може да стане по-луд
Коментари Харесай

TikTokers инжектират сперма от сьомга в лицата си, за да изглеждат по-млади - но работи ли?

Ако сте мислили, че животът не може да стане по-луд - помислете още веднъж. TikTokers и даже Дженифър Анистън в този момент инжектират лицата си със сперма от сьомга с вярата да предотвратят бръчките.

Медицински наричано „ Plenhyage “, това лекуване е родено в Южна Корея и в действителност включва ДНК рибена сперма, която се изпомпва в лицето ви благодарение на дребна игла. Защитниците допускат, че това ще подтиква производството на колаген в продължение на няколко месеца, като протеинът е жизненоважен за поддържане на кожата плътна и млада.

Красавицата TikToker, Лорин Бостик, е измежду феновете на тази наклонност. Публикувайки на страницата си (@laurynbosstick), тя сподели: „ Правих това с корейски експерт по лице – тя прави микроигли... и по-късно го влива със сперма от сьомга. Искам да кажа, отидете в Гугъл за изгодите и това кара кожата ви да сияе като никой различен. "

Но в действителност ли е по този начин? Сертифицираният кожен лекар доктор Хамдан Абдула Хамед споделя, че това е комплицирана картина, макар...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР