Ако сте любител на заплетените и криминални истории, не пропускайте

...
Ако сте любител на заплетените и криминални истории, не пропускайте
Коментари Харесай

Софийският спектакъл „Капан за самотен мъж“ гостува на сцената на Драматичен театър „Никола Вапцаров“ – Благоевград

Ако сте фен на заплетените и престъпни истории, не пропускайте да гледате спектакъла „ Капан за уединен мъж “ от френския драматург Робер Тома. Как се попада в този капан може да разберете на 1 април от 19:00 часа, когато Малък градски спектакъл „ Зад канала “ гостува с представлението на сцената на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград.

Действието се развива в картинно курортно селце във френските Алпи – на пръв взор идеалното място за меден месец. Именно там е отседнал основният воин, Даниел Корбан, който е младоженецът. Мистерията обаче стартира да се заплита с изненадващото изгубване на булката, което оставя Даниел да дави тъгата си в алкохол и безпомощно да чака новина от обичаната си. Тя по този начин и не се появява.

Освен завладяваща престъпна история, „ Капан за уединен мъж “ омагьосва и със страхотното си възприятие за комизъм, изненадващи обрати и безусловно непредвиден край.

Режисьор е Йосиф Сърчаджиев, сценографията и костюмите са дело на Петя Стойкова, а музиката е на Иван Лечев. Всички „ пакости “ са забъркани от актьорите Христо Пъдев, Владимир Димитров, Стоян Младенов, Луиза Григорова – Макариев, Емил Котев и Жени Александрова-Лечева.

Повече информация за спектакъла може да откриете на формалната фейсбук страница на Драматичен спектакъл „ Никола Вапцаров “ – Благоевград: https://www.facebook.com/dt.blagoevgrad или на касата на театъра.

На уеб страницата на театъра: https://www.dtblagoevgrad.com/

Билети може да закупите от касата на театъра, уеб страницата на театъра или

онлайн на entase.

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР