Ако сте гости на някой от хотелите в Слънчев бряг

...
Ако сте гости на някой от хотелите в Слънчев бряг
Коментари Харесай

Внимавайте какво пиете в хотелите на Слънчака! Вижте с какъв алкохол ги снабдяват

Ако сте посетители на някой от хотелите в Слънчев бряг и изключително, в случай че сте настанени в категория ол инклузив доста внимавайте с какъв алкохол се черпите, с цел да не си идете назад у дома, в най-хубавия случай - слепи и потропвайки с тояжка.. 
Униформени служители на реда от районното ръководство в Несебър удариха за летовниците в Слънчака същинска шестица от тотото, само че това сигурно е единствено откъс от същинската вакханалия с продажбата на уиски, вино и водки но " Цар Киро ". 
При рутинна инспекция на коли в Слънчев бряг ченгетата се натъкнали на хасковски Фиат „ Дукато “, паркиран  в непосредствена непосредственост до хотелски комплекс " Ривиера блу и Ривиера пърл " в западната част на курорта. В каросерията на буса органите на реда видели 7 десетлитрови пластмасови туби с неразбираемо наличие на течността, с незнаен генезис, само че пък с настойчив аромат на спиртни питиета.
Водач на транспортното средство е 30-годишният П.М от с. Каснаково, община Хасково, съизвършител е  28-годишният П.Ч. от Асеновград, който бил дружно с него. Двамата са задържани с мярка за неотклонение 24 часа, само че към този момент са пуснати,  написа Флагман.бг.

Униформените ревизирали и ресторанта на хотелския комплекс. Върху бара били подредени, безусловно готови за пълнене и към този момент цялостни,  12 двулитрови стъклени бутилки, които били употребявани неведнъж поради типа на амбалажа. Част от тях  били с безцветна и с кафеникава течност с аромат на алкохол, само че без акцизен бандерол, който да даде информация какво тъкмо е наличието им. Били фалшификати на разнообразни марки водка и уиски. Иззети са 24 литра спиртни питиета, общото конфискувано количество е 94 литра.

Работата по случая продължава от чиновници на Районно ръководство – Несебър.
Проблемът е обаче в това, че двамата снабдители-алхимици към този момент са пуснати и формираната кореспонденция евентуално отново ще потъне в прахуляк, притесняват се ченгетата, припомняйки по какъв начин преди две лета са хванали голямо количество алкохол с неразбираем генезис в същия хотелски комплекс, само че никой от този момент не ги е потърсил нито за очевидци, нито за доизясняване на условия по авансово произвеждане. Няма данни да е стигнало годно до съда обвиняване за тия две години.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР