Ако сте една от тези зодии, започнете да се ограничавате

...
Ако сте една от тези зодии, започнете да се ограничавате
Коментари Харесай

Жените от тези зодии имат шанса да отслабнат за няколко седмици

Ако сте една от тези зодии, започнете да се ограничавате и да се движите повече. Хороскопът за ноември 2022 година демонстрира, че Венера е благосклонна към вас – можете да свалите ненужните килограми и да разкриете красива фигура.

Жените от тези зодии ще бъдат още по-красиви в близко бъдеще. Благодарение на поддръжката на Венера, те ще могат да извадят всичките си мощни страни, както и бързо да се отърват от несъвършенствата. Ако от дълго време сте мислили, че бихте желали да отслабнете, в този момент елементарно ще постигнете тази цел.

Жените от тези зодии имат късмет да отслабнат

Представителите на тези зодии към този момент могат да реализират най-хубавите си резултати с помощта на здравословното хранене и придвижването. Няма да им се постанова да вършат жертви в живота си, с цел да смъкват ненужните килограми. Дневната доза извършения е задоволителна и в края на годината те ще стартират да наподобяват доста по-добре.

Овен, Лъв и Стрелец. Жените от тези зодии ще подобрят външния си тип за няколко седмици

Притежателките на тези зодии към този момент имат късмет да реализират мечтаната фигура:

Овен

Дамата Овен си разреши малко полуда през последните няколко месеца. Понякога тя се угощаваше и със сладки изкушения, което правеше някои от облеклата да наподобяват прекомерно тесни. Подредбата на планетите демонстрира, че няма да й е мъчно да се върне във форма. Ако се откаже от пътуването с кола и градския превоз, а вместо това стартира да върви на всички места пешком, в края на ноември ще влезе във всяка обичана рокля.

Лъв

Лъвицата ще завоюва доста, в случай че в този момент отиде на фитнес. Не единствено ще усъвършенства настроението си в сивите дни, само че и ще открие доста сила. Може да се окаже, че повдигането на тежести и тренировките с уреди й носят доста задоволство. Ако ги съчетае с вървене на пътека, ще смъкна няколко кг за малко време.

Стрелец

Дамата Стрелец през ноември ще се почувства доста по-добре, когато стартира да тича постоянно. Движението на чист въздух ще донесе доста по-добри резултати от тренировките вкъщи или във фитнес залата. Започнете с лек джогинг и последователно увеличавайте скоростта си.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР