Ако сте били изумени от това как вашият домашен любимец

...
Ако сте били изумени от това как вашият домашен любимец
Коментари Харесай

Четири „удивителни“ признака, че вашият домашен любимец е „психичен“ - включително силен защитен ход

Ако сте били изумени от това по какъв начин вашият домакински любим наподобява постоянно схваща по кое време имате потребност от малко разтуха и зурла, може да се окаже, че те в действителност ви разкриват психическите си сили.

В продължение на хиляди години индивидът е живял един до друг с животните, държайки ги в домовете си като част от фамилията като домашни любимци. Известно е, че кучетата обичат нашата компания, разчитайки на нас освен за храна и заслон, само че и за любовта и вниманието, с което ги обсипваме.

Въпреки това нашите котки и кучета могат да бъдат доста по-интелигентни, в сравнение с им признаваме, съгласно специалист, който споделя, че може да има доста по-дълбока връзка сред нас и животните, с които избираме да споделим живота си.

Психологът Денис Релохо-Хауел приказва с Бъз Бинго за опцията домашните любимци да имат душевен качества. Той сподели: „ Домашните любимци постоянно са били освен това от животни за нас. Те са наши спътници, довереници и постоянно източник на знамение. Скорошни проу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР