Ако служебното правителство не застане с ясна, неутрална кампания и

...
Ако служебното правителство не застане с ясна, неутрална кампания и
Коментари Харесай

Христо Иванов обеща реакция, ако служебният кабинет прокарва зависимост

Ако служебното държавно управление не застане с ясна, неутрална акция и не обезпечи най-хубавите доставки на природен газ България, а се занимава с присъединяване в предизборната акция, с цел да може да прокара зависимостта - това ще има сериозна гражданска и политическа реакция в България. Това сподели пред бТВ съпредседателят на Демократична България Христо Иванов.

Той даде за образец основаването на щаб и " истеризиращи послания на служебния кабинет ", които по думите му плашат хората.

" Правителството би трябвало да разбере ясно, че има политически сили и жители, които няма да спрат. Протестите не ги организираме ние, има дейни жители, които излизат сами ", сподели той.

Демократична България даже предлага да се ограничи обсегът на деяние на служебните кабинети в законодателството - " явно би трябвало да има някакви корекции ".

Иванов разясни, че Демократична България предлага коалиция на " Продължаваме промяната ", която почива на разбирането, че би трябвало да се конструира политическа мощ, която слага условия за положително геополитическо бъдеще на България, а не да се чудим " на кои червени линии да залагаме ".

Съпредседателят на Демократична България посочи, че имат " постоянна поддръжка ", само че имат терзания, че в случай че не се обединят - хората ще се разделят.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР