Ако слуховете, че Пеп Гуардиола ще поеме Ювентус, се окажат

...
Ако слуховете, че Пеп Гуардиола ще поеме Ювентус, се окажат
Коментари Харесай

Гуардиола в Юве ще изпрати Манджукич към Дортмунд

Ако слуховете, че Пеп Гуардиола ще поеме Ювентус, се окажат правилни, то бъдещето на Марио Манджукич ще бъде отвън Торино с най-вероятна дестинация Борусия Дортмунд.

Според информация на "Билд " "жълто-черните " желаят дапривлекат 33-годишния нападател, който ще се впише съвършено в проектите на треньора Люсиен Фавр.

Самият хърватин обаче изчаква развиване на треньорската обстановка в Юве. При предопределение на Гуардиола обаче оставането на Манджукич няма да стои на дневен ред, от което Дортмунд може да се възползва.

Причината се крие в неприятните връзки на футболиста и испанския експерт. Те датират от 2013-а, когато Гуардиола пое Байерн. По това време Манджукич бе голмайстор на тима, с голяма заслуга за извоювания требъл месеци по-рано. Гуардиола обаче изрично сподели, че не го желае в редиците си като хърватинът влизаше единствено като запаса. Във финала за Купата на Германия през 2014-а против Дортмунд той даже не попадна в групата, което бе преломният миг. В следствие Манджукич мина в Атлетико Мадрид и съобщи: "С Пеп Гуардиола няма да седна даже да изпия кафе. "
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР