Ако случайно притежавате един от най-новите iPhone на Apple, тогава

...
Ако случайно притежавате един от най-новите iPhone на Apple, тогава
Коментари Харесай

Вашият Samsung Galaxy най-накрая може да получи една от най-добрите нови надстройки на iPhone

Ако инцидентно притежавате един от най-новите iPhone на Apple, тогава ще имате цялостен достъп до функционалност, наречена Emergency SOS посредством спътник. Това главно ви разрешава да изпращате незабавни текстови известия в космоса и е въведено, с цел да ви помогне в тези моменти, когато сте отвън утъпкания път, имате потребност от помощ и нямате достъп до общоприет мобилен сигнал.

Сателитните текстови известия са разполагаем на устройства, в това число iPhone 14 и iPhone 15, само че това не е нещо, което сега ще намерите на известни устройства с Android, в това число тези, създадени от Samsung.

За благополучие, това може да се промени с американския софтуерен колос Qualcomm, който разгласи, че най-новият му 5G модем за телефон ще включва интегрирана поддръжка за сателитна връзка NB-NTN.

Въпреки че Qualcomm към момента не разкрива детайлности или какви устройства ще получат новата си система, това най-сетне може да значи, че обаждащите се като идващия Galaxy могат да се сравнят с App...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР