Ако сложим ценови таван по бензиностанциите, най-вероятен изход ще е

...
Ако сложим ценови таван по бензиностанциите, най-вероятен изход ще е
Коментари Харесай

КапиталНО

" Ако сложим ценови таван по бензиностанциите, най-вероятен излаз ще е недостиг и опашки. От месец-два предлагаме настрана облагане на съветския нефт, който влиза в " Лукойл ", в размер на разликата сред цената на съветския нефт и този на интернационалните пазари, тъй че да се изравнят цените сред двете и разликата да влиза в държавния бюджет, а не в " Лукойл ".
Владислав Панев от Демократична България пред БНР
" Единственият еднорог по времето на ГЕРБ е " Капитан Андреево ". "
Арман Бабикян, някогашен народен представител от " Изправи се.БГ. Ние идваме! " пред " Нова телевизия "
" Наистина не знам по какъв начин изобщо работят хора тук. За 20 мин. дробовете, очите и облеклата усещат фрапантното замърсяване. А наоколо живеят десетки хиляди хора, които са в непрекъснат допир с разпрашаванията от тук. "
Министърът на околната среда в оставка Борислав Сандов за инспекцията на Топлоелектрическа централа " Брикел "
" Това съм го виждала при Виденов. Младите ги харесват, тъй като виждат себе си във властта, старите ги одобряват като внучета и споделят - не пипайте децата. "
Реклама Татяна Дончева пред bTV за възможностите на " Продължаваме промяната " на нови избори
" Влизането в президентството остави в обществото усещане за непремереност на дейностите. Това мога да приема като рецензия. Но не и да приказвам за незаконност на дейностите. За разлика от арестите на някои политически водачи по-късно, при които с изключение на чувство за непремереност имаше и незаконност, както постанови съдът. "
Главният прокурор Иван Гешев в изявление за в. " Филтър " Етикети Персонализация
Ако обявата Ви е харесала, можете да последвате тематиката или създателя. Статиите можете да откриете в секцията Моите публикации
Автор Капитал
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР