Ако ситуацията с разпространението на у нас продължава да се

...
Ако ситуацията с разпространението на у нас продължава да се
Коментари Харесай

Връщат по-рано от предвиденото учениците в клас

Ако обстановката с разпространяването на у нас продължава да се развива удобно, може учениците от 6. и 11. клас да се върнат в класните стаи от 10 май до края на образователната година. Това разгласи министърът на образованието в оставка Красимир Вълчев , който взе участие през днешния ден в работна среща при премиера в оставка Бойко Борисов .
На срещата при премиера участваха още министрите в оставка на спорта –  Красен Кралев  и на здравеопазването  Костадин Ангелов , както и  Даниел Митов , който беше номиниран от ГЕРБ-СДС за министър председател, само че до гласоподаване на неговия кабинет не стигна.
 Вълчев е безапелационен, че няма да се анулират матурите и външното оценяване Вълчев е безапелационен, че няма да се анулират матурите и външното оценяване
Няма да се анулират матурите и външното оценяване, нито ще бъде понижен броят на тематиките, няма да се афишира и нулева образователна година. Това...
По график учениците от 6. и 11. клас трябваше да се върнат в учебно заведение на 17 май. Тези класове минимум учиха присъствено тази образователна година, призна Вълчев. Той подсети, че от на следващия ден 5., 9. и 12. клас влизат в класните стаи.
В класните стаи се връщат учениците от 1. до 4. клас, както и 7., 8. и 10. клас
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР