Ако си търсите промяна, предлагаме няколко удобни идеи. От къси до

...
Ако си търсите промяна, предлагаме няколко удобни идеи.
От къси до
Коментари Харесай

Актуалните прически този сезон, които изискват най-малко стилизиране

Ако си търсите смяна, предлагаме няколко комфортни хрумвания.

От къси до рисково дълги – eто кои са най-актуалните прически в последно време, които се поддържат елементарно и икономисват от времето ни за подготовка преди излизането заран.

5 хрумвания за лесни 5-минутни прически

Шаг

Небрежна, със междинна дължина и пай бретон – по този начин наподобява настоящата сега прическа, позната с името шаг. Любима на французойките поради практичността си и модерния си тип, струва си да я пробваме и ние.

Няма потребност от доста стилизиране, нормално леко начупената коса с гальовен размер е най-хубавият вид за носене на прическата.

Боб до раменете

Фризурата, която се връща на мода неведнъж с причина – подхожда на съвсем всеки вид коса, без значение дали е естествено къдрава, права или начупена. По същия метод и стилизирането е елементарно – задоволително е да добавите малко размер в корените със изсъхнал шампоан и спрей със солена вода в краищата за немарливост и сте подготвени. Ако желаете да отделите повече време пък, можете да добавите нежни къдрици с няколко придвижвания на пресата или машата.

Пикси

Тази прическа е по-смела, само че също толкоз лесна за използване. Заради късата си дължина, опциите са лимитирани, само че оформянето е бързо. Можете да употребявате пяна за коса за лек влажен резултат и спомагателен размер.

Дълга прическа на пластове

Обикновено дългата коса се асоциира с повече грижа и часове, прекарани пред огледалото. Но когато прибавим няколко пластове, които да придадат размер и да структурират визията, стилизирането се улеснява няколкократно. Прическата предлага доста разновидности за изпробване, само че ние ви съветваме да следвате естествената форма на косата си.

С усет на карамел: Най-популярният цвят на косата за пролетта

Източник: missbloom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР