Ако си мислиш, че имаш нужда от кристална топка, за

...
Ако си мислиш, че имаш нужда от кристална топка, за
Коментари Харесай

10 неща, които мъжете наистина искат от една жена

Ако си мислиш, че имаш потребност от кристална топка, с цел да разгадаеш мислите на мъжа си, не си сама. Ежедневно доста дами се сблъскват точно с този проблем. Оказва се, че за мъжете нещата са доста по-прости, в сравнение с си мислиш, а затрудненията, с които се сблъскваш, са единствено в личната ти глава.
Липсата на вярна връзка е един от главните проблеми в една връзка. Това идва от фактът, че мъжете не обичат да показват възприятията си с думи. Почти е невероятно да срещнеш мъж, който да обича да приказва за възприятията си и това, което желае от една жена. Ето 10 неща, които мъжете в действителност желаят от една жена, само че не биха си го признали:

1. Място, с цел да те преследва

“Чувството за гонене ” не е нещо, което единствено мъжете обичат да претърпяват. Всички ние се вълнуваме от опцията да извлечем най-хубавото от живота. Понякога по време на запознанства дамите неумишлено изземат на мъжете насладата от преследването. Ако си постоянно онази, която инициира по-нататъшни срещи и постоянно ти първа му пишеш, в действителност не му разрешаваш да почувства желанието да те преследва. Промени метода си на мислене, тъй че да позволиш на обстановката да се случи от единствено себе си и продължи да живееш най-хубавия живот, на който си способна, по време на срещите си с него.Отговаряй на напъните му както намериш за добре, само че не насилвай нещата. Ако той е за теб, нещата сами ще се случат.

2. Уважение

Въпреки че всеки заслужава почитание, мъжете и дамите се отнасят към него по друг метод. Помисли за тези диалози, в които се оплакваш от драми и проблеми. Твоят човек неизбежно ще скочи, с цел да предложи куп решения. Това е по този начин, тъй като мъжете живеят със съзнанието, че би трябвало да вземат решение проблеми. Ти, въпреки това, може би не се нуждаеш от него, с цел да решиш проблемите си, а просто имаш потребност да ги споделиш. Когато му кажеш, че не се нуждаете от помощта му, той може да почувства това като пренебрежение, макар че това е последното нещо, което ти имаш в поради. Мъжете желаят да се усещат уважавани в любовта, а в случай че по някакъв метод не одобряваш това по какъв начин се облича, по какъв начин върви или какво работи, това може да провокира проблеми сред вас. Научи се да го обичаш и да го приемаш тъкмо подобен, какъвто е. Така той ще се почувства освен обичан, само че и на почитан.

3. Приемане на помощта му

Без подозрение, си самостоятелна, уверена и изцяло способна да се грижиш за себе си. Това,обаче, няма безусловно нищо общо с приемането на помощ от него. Ние всички обичаме да се усещаме нужни, а неговата помощ е методът, по който той може да покаже своята обич посредством деяние, а не посредством страст. Не става дума за това да бъдеш момиче в неволя. Мъжете обичат мощните дами, които знаят по какъв начин да се оправят с провокациите, без значение дали става дума за прочувствено разстройство или промяна на гума. Но когато ти предложи да носи чантите ти (въпреки че не са тежки), той показва желанието си да те направи щастлива, да улесни живота ти, да се почувства потребен за теб. В старомодния смисъл, това се назовава рицарство. Наслади се на него.

4. Пространство

Концепцията за “мъжка пещера ” не е небивалица. Традиционно дамите са склонни да се събират между тях, с цел да поддържат връзка, да приказват за проблеми и да се забавляват, до момента в който мъжете обичат да отделят време да правят нещо. Няма нищо общо с това, че не желае да бъде с теб.Същото важи и за превозване на времето с неговите другари. Става въпрос за неговите другари – не за дамата в живота му. Ако си претърпяла това в противоположната посока и си се срещала с мъж, който не те оставя на мира, сигурно си се чувствала задушена и притисната. Това е главно един от най-бързите способи за преустановяване на връзка, без значение кой от двамата се държи по този начин. В последна сметка, връзката не е обединение на двама души в едно. Това е покана за пътешестване дружно, като обособени хора.

5. Комплименти и благодарност

Вероятно един мъж в никакъв случай няма да те помоли да му правиш повече похвали, тъй като се опасява да не звучи, сякаш се нуждае от тях. Много по-вероятно е той да ти прави похвали от самото начало, без значение дали става въпрос за това, че изглеждаш добре или казваш нещо смешно. Но истината е, че и той се нуждае от тези неща. Всъщност комплиментите оказват помощ да се увеличи увереността му и когато те идват от теб, това ще му помогне да се усеща обичан. Като спомагателен бонус, колкото повече му казваш какво смяташ за ужасно у него, толкоз повече ще видиш точно от това.

6. Сексуално многообразие

Секси долни дрехи, разнообразни позиции, гореща сесия навън или нещо ново, в действителност, ще го накарат да се разтопи от наслаждение. Той няма да си го изиска, само че ще го пожелае и това също е един от най-хубавите способи за основаване на фамилиарност и опазване на искрата посред ви.

7. Инициирай контакт с него

Как ще се почувстваш, в случай че постоянно ти си тази, която го търси, без значение дали става въпрос за срещи, известия или позвънявания? Не добре, нали? Именно по този начин би се почувствал и той. Затова е добре да не оставяш напълно в негови ръце срещите и контактите ви. Ако поемаш самодейността понякога, това освен ще го зарадва, само че и е ужасно секси. Така му показваш, че си уверена жена, която няма нищо срещу да поеме самодейността понякога.

8. Запази спонтанността и пристрастеностите си

Няма нищо по-привлекателно от човек, който е импровизиран, свободен и подготвен да бъде самичък. Един мъж обича когато имаш свое лично мнение, изразяваш това, което ти харесва или не ти харесва и умееш да рискуваш в търсене на щастието. Той също по този начин обича да бъде любопитен за теб, да бъде сюрпризиран от спонтанните ти дейности и да се усеща предизвикван от това, което си мислиш. Този тип отношение значи, че се чувстваш удобно със себе си, имаш личен живот и му се доверяваш задоволително, с цел да му го покажеш. Той желае да ти се възхищава, тъй че не крий пристрастеностите си, страховете или любовта си.

9. Довери му се изцяло

Ако ти не му вярваш, това автоматизирано значи, че и той не може да ти има доверие. Това ти дава опция да се чувстваш сигурна във връзката си. Това е самопризнание, че смяташ, че е страховит човек. От друга страна, недоверието, параноята и непрекъснатото подозрение в дейностите и желанията му могат да доведат до съществени проблеми в връзките ви. Той може да се отдръпна прочувствено, тъй като не може да разчита на вярата ти.

10. Да бъдеш негова другарка

Да бъдеш другар на мъжа си не значи, че би трябвало да пиеш бира с ребърца, да гледаш всички мачове и да се превърнеш в едно от момчетата. Означава да бъдеш на негова страна и да го приемеш по този начин, както един същински другар би могъл. Отнасяй се с него по този начин, както се отнасяш с най-близките си приятелки – бит го тъкмо подобен, какъвто е, приемай както преимуществата, по този начин и минусите му. Когато го направиш, той ще се усеща обичан и подготвен да ти даде цялата си любов.

Инфо: https://dama.bg


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР