Ако си между 18 и 30 години ИЛИ имаш познати

...
Ако си между 18 и 30 години ИЛИ имаш познати
Коментари Харесай

Ментори канят младежи за проект по отговорен туризъм

Ако си сред 18 и 30 години ИЛИ имаш познати и другари на тези години, имаш концепция за бизнес самодейност в областта на туризма и си подготвен да се впуснеш в реализирането ѝ ИЛИ познаваш някого, за който това е чудесна опция, и искаш да се научиш по какъв начин да развиваш виновен туризъм ИЛИ знаеш за кого тази сфера е подобаваща, виж нататък:
В интервала декември 2019 година – април 2020 година 12 младежи от България ще преминат през цялостния развой по дизайн на работна бизнес самодейност в областта на туризма до стадий подготвеност за реализация с поддръжката на ментори и екип специалисти, а четирима ще завоюват опцията да вземат участие в интернационално образование за развиване на създадените начинания през май 2020 година. И най-много ще научат по какъв начин да развиват виновен туризъм в България.
Драги младежи, планът " Бъди виновен / Go responsible " е за вас и вашите хрумвания за виновен туризъм - туризъм с отношение към хората, природата, културата, стопанската система. Проектът ще ви даде поддръжка, посредством която да реализирате себе си и да извършите света по-добро място. Като участници в плана вие ще работите с вдъхновяващи ментори от разнородни среди, както и с екипа на плана, ще учите за развиването на самодейност, за виновния туризъм и за себе си. Проектът ще даде рамка на работния процес- поредни стъпки на развиване, и запаси. Всеки участник ще има своя наставник и всеки месец ще взе участие в обща среща на групата за шерване на напредъка и за противоположна врзъка.
За да станете участник в плана, би трябвало да кандидатствате със своя работна концепция в областта на туризма, с вашата мотивация и предпочитание за развиване, храброст и отвореност за учене.
Срокът за кандидатстване е до 22.11.2019
Първи кръг – апликационна форма: https://forms.gle/F6vz5fhpbkFcEq9k8
Втори кръг – среща с екипа на плана – на 25-26.11.
При продобиване на място в плана участниците ще бъдат поканени на първата обща среща с менторите и екипа на плана на 26ти ноември, от 18.30 часа в София.
Целта на плана е по средата на 2020 година да има най-малко две подготвени за реализация работни начинания. Вярваме, че може и да са повече!!
Вярваме, че дружно можем да поемем риска да опитаме!
Дългото име на плана е “Възползвай се от шанса си: Бъди виновен! Отключи капацитета си на деятелен юноша, посредством виновния туризъм! " и е финансиран по стратегия Еразъм+. Повече информация тук. 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР