Ако ще караш, карай хубав мотор и не всичко лъскаво

...
Ако ще караш, карай хубав мотор и не всичко лъскаво
Коментари Харесай

Принцовете на вятъра: Свобода, 50 тона бира, 100 хиляди кебапчета...

Ако ще караш, карай прекрасен мотор и не всичко лъскаво е мотор. Две точки от „ Конституцията “ на моторджийте. 22 000 от тях са през днешния ден в София. Принцовете напразно, ги назовават някои. Други имат вяра, че хората на мотоциклети са въплъщение на свободата. Може от време на време да са сурови и нападателни, само че постоянно са прями и не премълчават нито засегнатост, нито неистини и операции. Е, несъмнено и в техните редици се подвизават имитатори, само че са изключения, а и мъчно виреят там.

 

Събираме се да се забележим и да поздравим идването на пролетта с плача на нашите машини. Само няколко часа ще пречим в някои елементи на града, апелирам да ни извините, моли Иван Данчев пред Фрог нюз.

 

Открива се Мотосезон 2024. Мотористи от десетки клубове дават началото на сезона на площад „ Александър Батенберг “. Мотото тази година е „ Намали скоростта! През живота се минава единствено един път! “.

Центърът на София в съботния ден ще бъде затворен за придвижване, до момента в който мотористите се съберат на площада и проведат своя обред. Ще има и обичайно шествие към кв. „ Бояна “, където Sofia Riders и “Sofia MC’S ” всяка година „ завладяват “ плаца с изяви от висшия пилотаж. Ще има доста музика, стънт и мил шоу. Ще пушат десетки барбекюта, ще се лее бира, смях и доста рок.

 

Това е нашият ден. Много сме, шумни сме, само че съблюдаваме закона и разпоредбите. Ще се изпият към 50 тона бира, стотина хиляди мръвки от скарите ще бъдат изядени, двойно повече целувки ще се случат. Защото любовта и свободата вървят ръка за ръка, - показа още Иван Данчев, който е със своя правилен Сузуки.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР