Ако сексът напоследък се е превърнал във вид спорт, тогава

...
Ако сексът напоследък се е превърнал във вид спорт, тогава
Коментари Харесай

6 женски трика в секса, които ще накарат мъжа никога да не пожелава друга жена

Ако сексът в последно време се е трансформирал във тип спорт, тогава е напълно обикновено той да ви е станал скучен и отегчителен. Колкото е да е ужасно хората да вършат секс, даже и той може да омръзне, когато е монотонен. Затова е време за смяна - сексът да стане още веднъж трогателен, сходен на премеждие. Така ще ви бъде забавно и на двамата и ще желаете още и още.

Какво би трябвало да направи дамата в леглото, с цел да накара своята половинка да я желае непрестанно. Ще ви изброим няколко промени, които ще създадат половото прекарване незабравимо наслаждение.

1. Контакт с очите

Не бързайте да гасите незабавно лампата. Ако обичате тъмнината, оставете някоя светлинка, с цел да може да виждате лицето на своята половинка. По време на акта е позитивно в случай че се гледате най-малко минута в очите. Това ще повдигне вашият полов тласък.

2. Променете местоположението си

Под местонахождение не разбирайте неправилно да промените позата. Така или другояче вие сте тествали много пози и знаете на кого какво му е прелестно. Сменете ситуацията. Отидете в другата стая, в банята, в килера. Това ще ви подейства освежаващо и ще ви достави наслаждение и на двамата.

Когато променяте местоположенията си по време на секс, по този начин се отсрочва финалният миг и най-после той става доста по-сладък.

3. Дразнете своя сътрудник

Любовната игра е значима освен за дамата. Ако желаете да подлудите своята половинка, намерете метод да го дразните, като да вземем за пример го гъделичкате или пипате по местата, които го възбуждат. Когато той стартира да се възбужда, вие се отдръпнете да малко, а по-късно сменете зоната. По този метод ще го подлудите и ще го накарате да ви обладае с невиждана пристрастеност. А удоволствието ще е взаимно, не се съмнявайте в това.

4. Наблегнете на позите, където контактът е компактен

Допирът на кожата работи интимно и възбуждащо. Едно е да вършиме секс полусъблечени или с някакъв предмет, който ви дели, друго е да сте компактно прилепени един към различен. В кожата има нервни окончания, които подтикват възбудителността.

5. Разменете функциите си

Завържете с забрадка очите на колегата си и го изненадайте. Нека след това той да направи същото и с вас.

6. Приплъзвайте се по тялото на половинката

Така ще стимулирате вашите нервни окончания и няма да желаете да спрете. Допирът ще го възбужда до лудост и на него и на вас ще ви бъде ужасно прелестно.

Пробвайте тези трикове и вашият секс ще бъде възвишен.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР