Ако се затруднявате да плащате наема си всеки месец, не

...
Ако се затруднявате да плащате наема си всеки месец, не
Коментари Харесай

Разходите за жилище вече са непосилни за рекорден брой наематели в САЩ

Ако се затруднявате да плащате наема си всеки месец, не сте сами. Повече американци имат този проблем от всеки път, съгласно нови данни от Харвардския университет.

Броят на американските наематели, считани за „ обременени с разноски “ от месечните си заплащания за жилище, съгласно последното броене от 2022 година доближи исторически връх от 22,4 милиона – което се равнява на половината от наемателите в Съединени американски щати – съгласно изследване, оповестено в четвъртък от Съвместен център за жилищни проучвания на Харвард.

Всеки, който харчи повече от 30% от приходите си за наем и комунални услуги, се дефинира като съкрушен от разноските и изследването откри, че повече от половината от тези наематели са съществено обременени, като 12,1 милиона заплащат повече от 50% от приходите си върху разходите за жилище — друга рекордно висока цифра.

Проучването отбелязва, че цената на наема в Съединени американски щати изпреварва облагите на приходите от десетилетия, само че делът на обременените с разноски наематели е повишен във вс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР