Ако се състои това голямо мнозинство, което се формира пред

...
Ако се състои това голямо мнозинство, което се формира пред
Коментари Харесай

Харалан Александров: Хората, стремящи се към конституционно мнозинство, са готови да преглътнат егото си

" Ако се състои това огромно болшинство, което се образува пред погледите на аудитория сега – ПП-ДБ, ГЕРБ-СДС и Движение за права и свободи, това значи, че огромният победител е Христо Иванов и значи, че може да се състои огромната фантазия, поради която съществува " Демократична България ", сподели общественият антрополог Харалан Александров пред бТВ.

" Това, което ще стане през седмицата може да се интерпретира като Вестфалски кротичък контракт ", разяснява Александров.

Харалан Александров добави, че хората, които се стремят за конституционно болшинство в Народното събрание са подготвени да преглътнат егото си и да потърсят поддръжка и от Движение за права и свободи.

" Самият факт, че се стигна дотук е необикновено достижение и всички участници в договарянията за сформиране на държавно управление би трябвало да бъдат поздравени ", сподели общественият антрополог.

" Редица системи в страната имат действителна потребност от рестарт, в случай че не от рестарт то най-малко от дълбочинна промяна. Едно е да имаш високи и почтени цели, а друго е да имаш механизмите за и капацитета като парламентарна поддръжка да извършиш дълбочинни промени, тъй като това не е обезпечено имайки поради, че двете най-големи парламентарни групи са намерели метод за кабинет ", сподели журналистът Петко Георгиев.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР